Malutki klub jak za starych Infestowych czasów. Coby na fali. I publika tak blisko sceny. No i mają własny album. Shitdamnit.
Ten klub jest świetny, moglibyśmy w nim urządzić koncert PR dla samych forumowiczów
To ja mam lepszy pomysł. Następnym razem bojkotujemy koncert w Berlinie. Jedziemy forumową ekipą w koszulkach z forumowym logo i polskimi flagami i od barierek po jakiś 5ty - 7my rząd klub jest nasz
O tak... to byłoby cudowne. Możemy kiedyś tak zrobić. Do Niemiec nie daleko.
Może trochę głupio, przy takim koncercie, pisać o minusach, ale tylko wspomnę... albo lepiej zacytuję Dudka (i nie, nie jest to cytat o kolejce przed klubem ): "Ja pierdole, ale ten zespół ma audytorium w tym kraju". Niestety taka prawda, że większość ich fanów to przedział wiekowy 13-16 lat. Domyślam się, że gdyby nie koncert dwa lata temu to większość z nam dużo mniej słuchałaby Papa Roach.
Fani byli serio w tym wypadku dorośli
Jak ja zobaczyłam dzieciarnię na Billy Talent to myślałam, że umrę.
Z drugiej strony co jak co chyba lepiej, że dzieciaki słuchają dobrej muzyki a nie Biebera. Nie wariujmy.
Pamiętam kiedyś kłótnię na laście jak chłopcy w wieku studenckim dość wulgarnie atakowali fanów 16- mówiąc że nie mają prawa na koncerty chodzić. o.O No błagam.
Mnie raczej przerażały tłumy chłopców (niekoniecznie 13-16) którzy mieli fryzury a'la Jacoby. Słodkie
Ale ja tu nie o tym:
Czytaliście artykuł w Teraz Rocku?
_________________ Nadzieja matką głupich, ale to głupi ma szczęście.
artykulik w sumie
akurat czytałam.
hmm, no jak dla mnie to niech sobie i dzieciaki słuchają dobrej muzyki, w końcu też miałam 12 lat kiedy zaczęłam słuchać Papa Roach , tylko niech się zachowują jakoś, byle jak, ale niech się zachowują
_________________ They think you're dumb.
I think you're smart.
No, way. I lied.
I think you're dumb.
hmm, no jak dla mnie to niech sobie i dzieciaki słuchają dobrej muzyki, w końcu też miałam 12 lat kiedy zaczęłam słuchać Papa Roach , tylko niech się zachowują jakoś, byle jak, ale niech się zachowują
ŚWIĘTE słowa.
_________________ Nadzieja matką głupich, ale to głupi ma szczęście.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum