Mam do sprzedania nową płytę "Metamorphosis". Wszystko byłoby dobrze gdyby nie fakt, że została nieźle poturbowana. Z racji tej, jestem skłonny opylić ją za 40zł w tym koszty przesyłki (ok 5zł). Płyta nie była rozpakowywana z folii. Wszystkie pęknięcia zaznaczyłem na zdjęciach. Nie wiem jaki jest jej stan w środku. Jeżeli 'zwisa' Wam jakość pudełka [bo w sumie płyta najważniejsza] to u mnie trochę zaoszczędzicie. Jeśli ktoś zainteresowany, proszę pisać w tym poście lub na pocztę : jar_gaw@interia.pl
Dobra, jestem skłonny dorzucić też płytkę "Lovehatetragedy", stan bardzo dobry, odtwarzana dosłownie kilka razy, bez żadnych rysek.
_________________ "Who was the fool, who the wise man, beggar or king?
Whether poor or rich, all's the same in death."
Bo jest to uzasadnione podejrzenia, iż chcesz wcisnąć pirata.
Jak mówię - nie ma w obiegu w polsce jewel case'ów, nawet z zagranicy ( najczęściej idą z UK ) lwia część importu to super jewel boxy. To przynajmniej w moich oczasch podważa wiarygodność.
A skąd Ci przysłali ?
_________________ Mięso też byś chciał? Żryj włosy z penisa!
hm. myślę, że to wystarczy http://www.allegro.pl/show_item.php?item=619787106 Fakt, miała być w super jewel box, ale mi to zwisa w jakim opakowaniu więc nie awanturowałem się. Jak pisze sprzedający "Nie odpowiadam za przesyłki zaginione lub uszkodzone z winy Poczty Polskiej!" więc w dupe mogę sobie wsadzić reklamację. Pozatym chyba widzisz hologram. Nie zadałbym sobie tyle trudu żeby spiracić i sprzedać za pół ceny.
Ludzie, co z Wami?! Co ja mam do domu wam ją pokazać, żebyście uwierzyli, że jest nowa, sprzed miesiąca, popękana, w folii, z oryginalnym hologramem, wytłoczeniem "Universal (...)" i innymi cechami nowej, sprzed miesiąca, popękanej, w folii, z oryginalnym hologramem, wytłoczeniem "Universal(...)" płyty Papa Roach "Metamorphosis" ? Bosz..
Poza tym nie wiem gdzie Ty tam widzisz miesiąc..
Zapomniałem dodać, że hologram jest naklejony na książeczkę, a ta czerwona naklejka na folię, więc kupujący spokojnie może sobie kupić nowe opakowanie za grosze bez obawy, że nie będzie miał na nim hologramu..
Co za problem wymienić pudełko, ja nie rozumiem.
To chyba nie jest jakaś wielka tragedia. Jak Ci pęknie pudełko od starej płyty, to też ją sprzedajesz i kupujesz nową z niepękniętym pudełkiem? :d
Myślę, że to pudełko to nie jest jakiś problem. Gdybym chciał ją od Ciebie odkupić, to w pierwszej kolejności poprosiłbym o rozpakowanie z folii w celu sprawdzenia czy płyta nie została uszkodzona, bo to ważniejsze.
Też lubię te wszystkie naklejki, ale jeśli pudełko się uszkodzi, to je odklejam i przyklejam na nowym. Wyjątkiem są naklejki "PARENTAL ADVISORY, EXPLICT CONTENT" którymi obklejam monitor... :p
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum