No, mój autograf gratis, poza tym aura z mojej osoby, przeszła na to dvd - a to też się ceni!
Nie no, po porstu nie sprzedam tego za 3 dychy Aż tak nisko tego nie cenię, bo to jednak fajnie mieć ich dvd, wiedząc, że 3/4 fanów z kraju go nie posiada
No i tak jak napisałam dvd jest wręcz w idealnym stanie.
Co do kosztów przesyłki, to mogę się dogadać spokojnie, o ile będzie wychodziło mniej niż te założone 2 dychy. Bo kompletnie nie orientuję się ile płaci się za wysłanie paczki do innych miast
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Jeśli jesteś po porstu chętny do kupna, to nie musisz czuć oczywiście presji do końca aukcji. No chyba, że ktoś będzie szybszy na allegro
Ale też wiesz... bez przesady :p, bo muszę sobie torebkę kupić, a nie wiem jak długo będzie w sklepie
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum