Tak sobie dzisiaj myślałam jak siedziałam na meczu o tej miejscówce, jakby to miał być faktycznie ten 15 listopad to może takie spotkanie mogłabym zorganizować u siebie w mieszkaniu tylko musiałabym koleżankę grzecznie wyprosić na ten jeden dzień z mieszkania
_________________ „Muzyka to chińska łamigłówka, którą każdy rozwiązuje po swojemu i zawsze dobrze, bo jest bez rozwiązania”
No to ciężko będzie, bo teraz nie jest za ciekawa pogoda, a mnie osobiście nic innego do głowy nie przychodzi, no chyba ze Wam
A co do godziny to może niech ustalą jakąś osoby, które będą miały trochę dalej
_________________ „Muzyka to chińska łamigłówka, którą każdy rozwiązuje po swojemu i zawsze dobrze, bo jest bez rozwiązania”
Mnie to jest tak naprawdę obojętne, tyle, ze ja żadnej nie znam, więc liczę na Was. Ja mogłabym coś ewentualnie znaleźć w Sosnowcu/ Dąbrowie Górniczej, ale Katowice to całkowicie nie moja działka
Dlaczego nie SCC? Pojeździlibyśmy sobie znowu wózkami na zakupy.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Bo taka jest prawda, że niedziela raczej należy wg mnie to tych nudniejszych dni, kiedy cały dzień siedzisz w domu, a przynajmniej w taką pogodę, i nie wiesz co masz ze sobą zrobić, więc jedziesz do CH. Tyle, że wydaję mi się, że w niedzielę już w godzinach popołudniowych moze nie być tyle knajpek czy czego to tam pootwieranych, więc może faktycznie Silesia jest lepszym wyjście.
Nooo potem się zadecyduje, gdzie się podziejemy.
Ten, gdzie się spotkamy wszyscy, co? Może tam, gdzie przed koncertem, pod schodkami? I o której: 15, 16?
_________________ 'BUT, WARSAW WAS MAGIC!!!!!!'09.
'Papa Roach! What?! Papa Roach! What?! Papa Roach!'11.
___
Papa Roach Project
Sprawdźcie sobie pociąg i napiszcie po prostu który Wam bardziej podpowiada, a sądzie ze osoby z okolic Katowic się jakoś do tego postarają dostosować. I jeszcze jedno ja jako osoba, która nie była niestety na koncercie nie wie o jakie schodki chodzi, więc albo potrzebuję przewodnika, ale po prostu inne miejsce
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum