Wysłany: 08-10-2009, 10:40 Spotkanie w woj. śląskim
Blanka napisał/a:
Rozpoczęła się w ogólnym temacie o zlocie taki temat, więc żeby nie robić burdelu już tam założyłam nowy temat o tym.
W takim razie wszystkie ustalenia piszmy tutaj na ten temat
A mnie się i tak najbardziej podoba ten pomysł ze "Śląskim zlotem" i chyba poczekam aż z nim będzie coś ustalone
/sin: Do tych, którzy narzekają na to, że osoby z woj. śląskiego chcą się tu jakoś zorganizować. W wątku zlotu ogólnego jechaliście na bezsensownym offtopie dopóki nie napisałem posta z konkretną propozycją, oraz prośbą o zaprzestanie offtopowania. Wygląda na to, że Ślązacy i Zagłębianie mają lepsze zdolności organizacyjne. Niektórzy chcą się spotkać przed, a niektórzy po zlocie ogólnym, ale nawet jeśli mielibyśmy po, to nie znaczy, że teraz nie powinno się tu na ten temat pisać. Jeszcze raz - my zaczynamy od organizowania, a nie od offtopu. Posty osób spoza woj. śląskiego, z mało konstruktywną krytyką lub nie na temat będą usuwane.
_________________ there is no beginning, there is no end
there is only change
progression backwards
it is where we are heading
take back your soul, forget your emptiness
there is only change
progression backwards
W DG też może być, dla mnie nawet lepiej... mam do Ciebie pewnie tylko ze 3-4 przystanki.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
there is only change
progression backwards
My jesteśmy Zagłębianie, a nie Ślązacy... wypraszam sobie! :p
Dąbrowa Górnicza, Sosnowiec, Będzin... 3 główne miasta Zagłębia Dąbrowskiego... kolejno największe, najludniejsze i stolica.
Podajcie tylko termin, a się zjawię.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
No bo Będzin jest historyczną stolicą Zagłębia... odsyłam chociażby do Wikipedii. Już nie wspominając o tym, że Zagłębie znajduje się w zachodniej Małopolsce, a nie na Śląsku... jak już, to w województwie śląskim, ale nie na Śląsku! EOT
To gdzie robimy zlot, Katowice? No i kiedy? Przed ogólnym, czy już po?
No bo ja i tak wiem, że nie pojadę, wiem też, że takie akcje rzadko kiedy wychodzą (chociaż jak na razie co do tej mam pozytywne przeczucia, bo już raz widziałam możliwości organizacyjne ludzi z paparoach.pl ), więc się nie stresuję ;D Ale cóż, powodzenia
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
fajnie że wypowiadają się w tym wątku ludzie NIE z woj. śląskiego, ale cóż. A poza tym myślę że ten zlot śląski to zły pomysł. na razie pomyślmy o tym ogólnym, tak będzie lepiej, serio.
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
A poza tym myślę że ten zlot śląski to zły pomysł. na razie pomyślmy o tym ogólnym, tak będzie lepiej, serio.
No nie wiem czy tak samo twierdzą osoby, które nie będą mogły pojechać do Wrocławia i nie mówię tu o sobie tylko chociażby o Lahari. Więc jak dla mnie ten zlot na w woj. śląskim chociaż trochę im to zrekompensuje.
there is only change
progression backwards
no i co, jak ktoś nie jest ze śląskiego to mu nie wolno przyjechać .?
jak zlot to zlot, po co dzielić się na grupy.? najlepiej każdy niech zrobi zlot u siebie w domu dla siebie samego
_________________ Viva La Cucaracha~.!
My weakness is that I care too much.
Pół człowiek - pół całka
Tracę wiarę w ludzi jak czytam co tu wypisujecie...
Tak qrwa, zrobimy sobie elitarny zlot i będziemy wpuszczać tylko po okazaniu dowodu na zameldowanie w woj. śląskim.
No trzymajcie mnie ludzie...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum