Ja też będę! A co z innymi osobami co się tu deklarowały? Blanka, Patrycja? Bo, że qkiego, Mikeza i lahari nie będzie to wiemy.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Gratuluję Blanka i gratuluję Patrycja waszego pojawienia się na tym spotkaniu. Najbardziej się o to spotkanie upominałyście się a żadna z Was nie przyszła. Osobiście mogę powiedzieć, że świetnie spędziłam niedziele, a przynajmniej jej popołudnie z świetnymi ludźmi. Mogłabym nawet tak spotykać się co tydzień, przynajmniej nie marnowałabym czasu na byle co. A i jeszcze pytanie do s!na, mówiłeś że będzie to może wytłumaczysz nam dlaczego jednak nie przyszedłeś, bo raczej stania pod Plazą w taką pogodę nie zaliczam do najmilszego.
_________________ „Muzyka to chińska łamigłówka, którą każdy rozwiązuje po swojemu i zawsze dobrze, bo jest bez rozwiązania”
łał... e tam, ważne że wam się podobało ;P
ale nastepnym razem jak ktoś będzie tak marudził o spotkanie, to ja bym go potraktowała jakoś wyjątkowo, jeszcze nie wiem jak
_________________ They think you're dumb.
I think you're smart.
No, way. I lied.
I think you're dumb.
po zającowemu ujęłabym to wyjątkowo paskudnie
ale negatywnie też może być
Wiesz, teraz okazało się przynajmniej dla mnie, że to jest całkiem fajny pomysł, spotykanie się tak, porozmawianie, ale wg osoby które sie o to najbardziej starały powinny się zjawić, albo chociaż uprzedzić wcześniej czy coś
_________________ „Muzyka to chińska łamigłówka, którą każdy rozwiązuje po swojemu i zawsze dobrze, bo jest bez rozwiązania”
Wtedy to ona mnie może za przeproszeniem pocałować w nos
A przy okazji przekażę jej pozdrowienia od Marty (Gacus_s) myślę, ze bardzo się z nich ucieszy
Mogę się wypowiedzieć, prawda? Zrzucę co mi siedzi na wątrobie, i już będę cichutko:)
Więc: dziękuję Ci Blanko za super spotkanie. Bo wiesz- na prawdę było świetnie! Szkoda tylko, że Ty, jako osoba która je organizowała i najbardziej się o nie pluła nie przyszłaś. Wiesz, jak masz tak w kulki lecieć to sobie na przyszłość daruj organizowanie takich spotkań. Patrycja, a Ty? Przecież też miałaś być? Nawet wybrałaś miejsce! Tylko czemu Cię kurde, nie było, co? S!n?(- a do Ciebie to zaraz wrócę) Jak się na coś piszecie, to wypadałoby się wywiązać, prawda? Albo przynajmniej powiadomić, że coś nie pasuje i Was nie będzie. A nie. Jaja sobie robicie? Jak macie takie numery wywijać, to weźcie sobie darujcie.
S!n- mam sentyment do Ciebie (busowa rodzina:))- miałeś być- to każeś był? Bo ja Cię nie widziałam pod Plazą. I nawet Ci tam kartkę zostawiliśmy Mam nadzieję, że miałeś ważny powód. I znajdź kartę sim! (A i ten, chcesz kota?)
Cytat:
fakt, jednym słowem zrobiły was w ch**a.
Dokładnie. Nazywajmy sytuację po imieniu.
Btw, mnie się to spotkanie bardzo podobało: świetni ludzie, świetny klimat i 3 fantazje. Następne spotkanie- jak najbardziej! Mam jednak nadzieję, że w nieco większym gronie (tak, właśnie o Was mowa!).
Dadar- zdążyłąm!
To co, 15.11.09?
_________________ 'BUT, WARSAW WAS MAGIC!!!!!!'09.
'Papa Roach! What?! Papa Roach! What?! Papa Roach!'11.
___
Papa Roach Project
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum