@Gacus_s: Coś mi wypadło i mocno bym się spóźnił. Założyłem, że nie będziecie na mnie czekać ponad godzinę... pomyliłem się?
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
@Gacus_s: Coś mi wypadło i mocno bym się spóźnił. Założyłem, że nie będziecie na mnie czekać ponad godzinę... pomyliłem się?
No troszkę się pomyliłeś, bo czekaliśmy pod Plazą ponad godzinę. Mam nadzieję tylko, ze jeżeli dojdzie to tego następnego spotkania osoby, którym coś wypadnie uprzedzą wcześniej
_________________ „Muzyka to chińska łamigłówka, którą każdy rozwiązuje po swojemu i zawsze dobrze, bo jest bez rozwiązania”
No te ponad godzinę to i tak było optymistyczne założenie. No, ale fajną kartę zostawiliście. Aha... powiedzcie mi jeszcze, o co chodzi z tym kotem?
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum