Wysłany: 07-07-2010, 12:40 Spotkanie w woj. śląskim - Projekt Kino
Propozycja jest taka, by iść do kina... np. w ten weekend, choć nie wiem jak z tą datą, bo nie wszystkim pasuje. Co Wy na to? Film dopiero trzeba wybrać, ale to chyba nie problem? Sewciu i Mikez nam coś wybiorą. ;) Marta ma podobno (dwie?) darmowe wejściówki.
Discuss!
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Ja w ten weekend odpadam. W niedzielę wyjeżdżam na cały dzień, a w piątek/sobotę pomagam w przeprowadzce, więc zejdzie mi przy tym sporo czasu. A będę musiał znaleźć jeszcze chwilę, żeby się jako tako przygotować do wtorkowej obrony...
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Ja wstępnie byłabym chętna, jeżeli zgłosiłoby się mało osób, albo nikt już to mogę wziąć koleżankę, która też słucha PR, jeżeli oczywiście nikt nie miałby nic przeciwko
_________________ „Muzyka to chińska łamigłówka, którą każdy rozwiązuje po swojemu i zawsze dobrze, bo jest bez rozwiązania”
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum