Seriws PapaRoach.PL ma swój czas, nic szczególnego bo na PolChacie, ale zawsze jest. Tak sobie myślałem, że moze warto by zorganizować jakieś spotkania na czacie stałych bywalców forum i serwisu. Piszcze propozycje dni i godzin w których moglibyście być na czacie. Dla mnie najlepszy czas to piątek od godz. 18:00. Myśle, że narazie raz w tygodniu wystarczy. Jak będzie więcej fanów to bedzie mozna się nawet spotykać codziennie.
PS> Jeśli ktoś jeszcze nei wie jak wejsć na czat to na stronie głónej serisu w menu po prawej w zakłądce "Dla fanów" trzecia pozycja to "Czat".
Ostatnio zmieniony przez Archon 05-11-2006, 2:54 , w całości zmieniany 1 raz
Nie, nie, nie, nie i jeszcze raz nie. Piatek? Oszalales? ;p Wtedy nikogo nie ma w domu ;p Zwlaszcza o takiej godzinie ;p Ja proponuje np. poniedzialek, wtorek, srode, czwartek ;p Ale nie piatek i nie łikend ;p
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Nie, nie, nie, nie i jeszcze raz nie. Piatek? Oszalales? ;p Wtedy nikogo nie ma w domu ;p Zwlaszcza o takiej godzinie ;p Ja proponuje np. poniedzialek, wtorek, srode, czwartek ;p Ale nie piatek i nie łikend ;p
Hmmm.. a właśnie mi jakoś różnie pasuje w tygodniu. Już owle weekend, no ale masz troche racji z tym, ze nikogo moze nie być. Niech się inni wypowiedzą to ja siędostosuje.
Tzn. ja mowie w tej chwili o sobie glownie ;p Mnie raczej nie ma przez te 3 dni o 18 w domu ;/
Oczywiscie jesli sie na chat nie zalapie, to przezyje ;p
Proponuje zrobic ankiete z dniami tygodnia, a godzine ustalic teraz ;p
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Ja proponuje sobote przed obiadem ;d Bo potem ciezko mnie zastac w domu, w tygodniu nauka, nauka, nauka a w niedziele odsypiam a potem lekcje na pon. ;/
_________________ "i don't feel guilty for anything. i feel sorry for people who feel guilt" - ted bundy.
hmm, to moze na początku by zrobić jeden raz na próbę? zobaczymy, czy ktoś w ogóle będzie zainteresowany...
mi właściwie pasuje każdy dzień oprócz czwartku.
_________________ so hold on to your dreams
because your nightmares might seem like their own reality
Piątek to dzień w który najcześciej jestem poza domem w godzinach 19-20...
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
No i teoretycznie każdy normlany w piątek wychodzi z domu, ale ja mam tak że mogę wyjść w sobote. No to nie wiem ludzie... w tygodniu można się kogoś spodziewać?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum