Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że tagi w Spotify są do dupy. "Airplanes", czyli kawałek B.o.B & Haley Williams & Eminem, mi scrobluje jako... BOB
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że tagi w Spotify są do dupy.
To jakaś kpina z tymi tagami. Nie rozumiem czemu tak świetny projekt jak Spotify w kwestii tagów jest taką porażką. Parę dni temu tagi wykonawcy M.I.A. zmieniały się co godzina na mia i z powrotem na M.I.A. Sick! Niby widziałem, że coś tam poprawiają, ale ilość błędnych tagów w Spotify jest przerażająca. Zobaczcie sobie co Spotify robi na Laście ze wspomnianym mia.
Help.!
używałam sobie szczęśliwie tego Spotify Free, a teraz mi wywala że nie moge sie połączyć i Your country does not match the one set in your profile. To continue use, update your profile or upgrade your Spotify account for unlimited travel. Please check that your user details are correct: log out and log in to Spotify again.
uuuu co mam zrobić.? nie mówcie mi żę się zepsuuułooo.....
_________________ Viva La Cucaracha~.!
My weakness is that I care too much.
Pół człowiek - pół całka
Musisz się zalogować przez proxy raz na dwa tygodnie Musisz znaleźć angielskie proxy (albo francuskie, w zależności od tego jakie masz konto) i wpisać w "Edit --> Preferences --> Proxy (ustawiasz na HTTPS). Potem "Apply oczywiście" i restart. Angielskie proxy możesz znaleźć np. tu: http://www.xroxy.com/proxy-country-GB.htm - jak któreś nie będzie działać to próbuj do skutku z innymi.
Mikez! Zapomniałeś o Respotify? Nieładnie, nieładnie. :>
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Primo: Kiedyś pytałem, czy to jeszcze działa, powiedziałeś że nie. Skąd miałem wiedzieć, że znowu działa?
Secundo: "Tylko konta z ustawionym krajem na «France»"
Z Internetu Mikez, z Internetu s!n podawał stronkę chyba nawet z której da się założyć konto na francuskim proxy. A poza tym s!n coś kiedyś wspominał że na respotify ma być także wsparcie dla ludzi posiadających konto na UK
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
kurczę, po dłuższym czasie mi się przypomniało że jak się przeniosłam to mogę korzystać ze spotify bez żadnych kombinacji,
ale zalogowałam się na swoje stare konto i wywaliło mi że mam tylko 10 godzin do wykorzystania. co z tym fantem zrobić.? nie chce mi się specjalnie płacić. nie śledziłam newsów na bieżąco, spotify free przekształciło sie w open.?
_________________ Viva La Cucaracha~.!
My weakness is that I care too much.
Pół człowiek - pół całka
Tak. Masz 10h miesięcznie na słuchanie. Jeśli konto było by stworzone po październiku 2010 (czy jakoś tak) to możesz używać na starych zasadach. Tak czy siak we wrześniu wszystkie zamkną i ja przesiadam się na Unlimited co najmniej. To tak w mega skrócie.
Po więcej informacji odsyłam tutaj(en), tutaj(en) oraz tutaj.
Fajne są te aplikacje do Spotify, Soundrop na przykład. Albo zintegrowanie z last.fm (od razu można rekomendacje z lasta odtworzyć w Spotify). To było dobre posunięcie. Obecnie używam niemieckiego konta, reklam jakby mniej niż na koncie UK, ale bardziej wkurzające ze względu na język. Biblioteka w sumie podoba, kilku płyt, które były na na UK nie ma, ale jest też kilka, których nie miałem wcześniej, np. "It Might Like You" Julii Marcell Ale to i tak mam na kompie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum