Nie wiem jak to mozliwe ze nie ma tu jeszcze takiego tematu... Ale skoro nie ma to ja zakladam:) Jakie sporty lubicie/uprawiacie? Ja osobiscie trenuje siatkowke:) No i jak (chyba) kazdy facet lubie sobie pograc w noge:) Czekam na wasze wypowiedzi:P
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
Ja zawsze mam 20min bieg do szkoły. A tak dodatkowo to jeszcze siłownię (3x/tydzień) i boxing 2xtydzień. Nie wiem po co mi to ale niech bedzie, że coś robię. pozdro600
aaa rower!!! najlepsze co moż być to rower.... w zimie w nocy rano wieczorem...
iz mp3 na uszach.... może i neibezpieczne ale świetne!
potem siatkówka i koło niej pływanie (bardziej niż amataorsko bo w planach mam karte ratownika).
nienawidze tylko begac.... dziwne nie?
na rowerze moge walić kilosy bez odpoczynku a po 60m potrafie zemdleć....
no to tyle
a w siatkówke każdy chyba powinien potrafić grać ;D
_________________ ...z tej choroby nie da się wyleczyć,
więc będziemy dalej z nią żyć
i z tego życia się cieszyć!!!
Ja rowniez lubie w siatke grac, mam nawet zloty medal w kolekcji za zajecie pierwszego miejsca w czyms tam... W gim. po lekcjach chodzilam na dodatkowe zajecia, mialam isc na jakies tam mistrzostwa, ale jakos przestalam sie tym interesowac i rozeszlo sie po kosciach... Teraz niestety tylko biegam na WFach...
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
A tak dodatkowo to jeszcze siłownię (3x/tydzień) i boxing 2xtydzień. Nie wiem po co mi to ale niech bedzie, że coś robię.
no to znaczy, że robisz to na siłę ?? bo nie wiem rodzice karzą sie poruszać trochę hehe no to jak dla mnie to takie podejście do sportu beznadziejne jest jak mam uprawiać jakąś dyscyplinę to nie z przymusu a z zamiłowania
Sport powiadasz.. Ja lubie sporty extrmalne, czyli m. in. szachy 8) Nie no tak na serio to od paru lat jeżdze na desce.. Czasem wskocze na rower.. A no i trenowalam ręczną
_________________ "i don't feel guilty for anything. i feel sorry for people who feel guilt" - ted bundy.
eeee tam Ja bardziej licze ze faceci cos powalcza a tak w ogole to dzisiaj bylem na lidze w siatke i przegralsimy dwa mecze 3:2 i 3:0... i do tego rozwalilem sobie paznokiec i koles mi wybil palec (jak skakalem do bloku to mi przyjebal w maly palec lewej dłoni ):/ zaczepiscie :/
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
Selekcjoner Albicelestes udzielił niedawno wywiadu, w którym wyraził żal do Manuela Pellegriniego o zbyt rzadkie wystawianie w meczach przygotowawczych Fernanda Gago, będącego podstawowym pomocnikiem drużyny Boskiego Diega.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum