Ja się wybieram dla samej Metallic'i, no może ewentualnie Slayer'a, Behemotha będę musiał jakoś przeżyć, pomimo, że go nie trawię (wolę jednak rozumieć treść piosenek podczas ich wykonywania ;D).
Ja jestem w o tyle korzystnej sytuacji , że mój brat bardzo chce jechać na Metallicę , a rodzice go samego nie puszczą , więc albo on , albo oni fundują mi bilet , więc chyba się wybiore:P (pierwszy raz w życiu skorzystam na tym ,że jestem starszym bratem )
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Ja się chętnie wybiorę na Mastodona... reszta mnie trochę mniej interesuje, ale nie pogardzę. Wiem, że 3/4 Wielkiej Czwórki Thrashu i w ogóle, ale Mastodon to klasa sama w sobie.
zergu napisał/a:
Behemotha będę musiał jakoś przeżyć, pomimo, że go nie trawię (wolę jednak rozumieć treść piosenek podczas ich wykonywania ;D).
Przesłuchaj sobie dyskografię ze 2 razy z tekstami pod ręką, a nie będzie problemu.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Dobrze, a więc kto się wybiera? Ja uznałem, że nie mogę tego przegapić.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Ja już mam na zwykły stojący i nie wiem czy kupować, czy dołożyć drugie tyle na Golden Circle...
Haha, poczytajcie sobie komentarze na Blabbermouth.net... cały świat się obraził na Polskę, szczególnie hameryka...
Wczoraj w radiu jakiś tam przedstawiciel władz Bemowa mówił, że szykują ok 1000 darmowych wejściówek dla jego mieszkańców. Zastanawiam się czy by sie nie przemeldować :p
cały świat się obraził na Polskę, szczególnie hameryka...
Nie tylko na Polskę, na Europę w ogóle W Czechach i Szwajcarii skład będzie podobny. Btw to w końcu będzie Megadeth w Warszawie czy nie? Bo na blabbermouth.net w jednym newsie jest taki oto poster:
Update: No według strony festiwalu wychodzi na to, że jednak będzie.
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum