_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Wiadomo, że często ilu ludzi, tyle chcianych konfiguracji ale i tak trzeba się cieszyć, że taka impreza będzie w Polsce. Paru znajomych jedzie, więc ja też, bilety trzeba na dniach kupić i oby do czerwca
No proszę, Roache również wystąpią na Sonisphere Festival, tyle że w UK(30 lipca), zagrają razem z Iron Maiden i Mötley Crüe. Wystąpią też na małym festiwalu w Niemczech, zwanym "Deichbrand Festival"(16-18 lipca). Ciekawie...
_________________ "Protons and electrons always cause explosions"
Ostatnio zmieniony przez Sewciu 21-12-2009, 8:20 , w całości zmieniany 2 razy
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Ja się chętnie wybiorę na Mastodona... reszta mnie trochę mniej interesuje, ale nie pogardzę. Wiem, że 3/4 Wielkiej Czwórki Thrashu i w ogóle, ale Mastodon to klasa sama w sobie.
s!n napisał/a:
Acid Drinkers zamiast Behemotha też bym chciał, ale Mastodon musi być.
No i Mastodona nie będzie... pozostały tylko trzy dni, a ja wciąż zastanawiam się czy kupować bilet...
słyszałem że
1. Behemoth za krótko
2. Anthrax z Belladoną (prawda to? bo jak tak, to chuj już wie tylko co się w ekipie Scotta wyprawia)
3. Rudego popierdoliło i całe RiP zagrał
4. Metka bez pompy
aż się cieszę, że jednak na ten egzamin z historii poszedłem zamiast na sonisphere ;p
_________________ Mięso też byś chciał? Żryj włosy z penisa!
Mój brat twierdzi, że wszystko było w porządku poza Slayerem, podobno strasznie nudno. Generalnie było ok z tym,że wszystko co tam się działo było ustawione pod Metallicę, to oczywiście na minus. Pomimo,że nie byłem fajnie ,że takie akcje są u nas w kraju.
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
No fajnie fajnie, ale widoku gdy wszyscy wracali ,nie zapomnę. 80 tys ludzi szło przez miasto, co wyglądało jak jakaś pielgrzymka metali.
Ale Twój brat Dudek mówi dobrze. Mnie bardziej podobał się Slayer (chociaz ich praktycznie nie słucham ) niż sama Metallika. Niewiem. Doszłam do wniosku że esetlistę mieli trochę beznadziejna i chyba powoli ten cały zespół mi się nudzi.
_________________ There is a thin line between what is good and what is evil...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum