Pisząc niedawno w jednym z tematów o CS-ie przypomniała mi się gra Soldat. Niby do dupy grafa, mało broni, ale jednak mnie wkręciła i przez dłuższy czas grałem w nią. Może ktoś też grał w tą grę?
_________________ I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, baby
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream would never do
I'd still miss you, baby
Ja grałem z kumplami z innego forum. Gra naprawdę wciągała. Kiedy się pograło jakiś czas, zapominało się o tej grafice. Nie zapominajmy, że co jakiś czas są "updejty", które polepszają grafikę gry. Ostatnio, no może nie takie ostatnio - jakieś 4 miesiące temu zagrałem w Soldata i zauważyłem, że dodali nawet muzykę i intro - wielki plus jak dla mnie.
Jak dla mnie to wciąż "pixel goni pixela", ale nie grafika tylko grywalność jest najważniejsza. :p
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Ja bym tak bardziej nazwał tibię, której za chiny nie polubię, która jest nudna i chałowa(bez urazy jak ktoś gra).W soldacie to mniej trochę jest, ale dal mnie to świetna gierka, w którą można pograć nawet po jakimś czasie przerwy i dalej by wciągała:)
I'd still miss you, baby
Hmm.. o Tibi nie rozmawiajmy OK? Tibia to "pixel goni pixela bez grywalności". EOT
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
I'd still miss you, baby
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum