FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy
Rejestracja | Zaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
s!n
Autor Wiadomość
s!n 
Moderator
I am the enemy.

Znaków: 768666
Znaków/post: 377
Wysłany: 28-02-2007, 9:45    s!n

Witam. :)
Mam na imię Mateusz, znajomi zazwyczaj mówią mi po prostu Mati. Mój nick to s!n, ale nie przepadam za mówieniem tak do mnie, bądź co bądź jest to nick używany w sieci którego się nie wymawia tylko pisze i lepiej niech tak zostanie. :) Mieszkam w Będzinie. Mam 16 lat (16-11-1990r.), a mój znak zodiaku to skorpion. Chodzę do II LO w Będzinie, klasa 1 mat-inf-fiz. A teraz trochę o tym czym się interesuję. :) Lubię jeździć na rowerze, fotografować (ma tu może ktoś profil na DA?^^), czasem coś przeczytać, zagrać w Enemy Territory lub obejrzeć jakiś dobry film i oczywiście mogę słuchać muzyki całymi godzinami. :) Interesuję się również tworzeniem i projektowaniem stron internetowych oraz trochę grafiką... Słucham prawie wszystkiego szczególnie rocka i heavy metalu, najczęściej: Alien Ant Farm, Disturbed, Drowning Pool, Evanescence, Foo Fighters, Green Day, H-Blockx, KoRn, Papa Roach, System of a Down ^^ Z aktorów najbardziej cenię Nicolasa Cage, głównie za Gone In 60 Seconds i Lord of War, TV raczej nie oglądam... chyba, że Prison Break lub Z Archiwum X. :) Lubię twórczość Tolkiena i Juliusza Verne. No to tyle o mnie, więcej Was zanudzać nie ma potrzeby. :) Pozdrawiam.

~Marta 
VIP

Znaków: 702655
Znaków/post: 197
Wysłany: 28-02-2007, 10:40    

Dawaj link na Devinat'a

Witaj ;]

s!n 
Moderator
I am the enemy.

Wysłany: 28-02-2007, 11:18    

Pisząc DA miałem na myśli DigArt.pl :) Bardziej przypadł mi do gustu niż Deviant :)

a link to: www.2fast4u.digart.pl

W sumie nic nadzwyczajnego nie prezentuję, wakacyjne fotki :]

~Marta 
VIP

Wysłany: 01-03-2007, 4:40    

Oj, jeden pies... ;p i to DA, i to DA ;p

A bardzo ladne zdjecia... naprawde.
śliczne wrecz.

s!n 
Moderator
I am the enemy.

Wysłany: 01-03-2007, 5:40    

Staram się ^^ Nie zawsze wychodzi tak jak bym chciał ale chyba nie jest źle :)
A Ty masz konto na DA lub DA?;D

Mikez 
Administrator
...ma zawsze rację!

Znaków: 928725
Znaków/post: 269
Wysłany: 01-03-2007, 5:53    

Witam, zainteresowania to masz podobne do mnie ;) Gust muzyczny też :p I ten Prison Break (chociaż ja całego oglądałem na kompie :p) :] Jak to ktoś ostatnio napisał: sami swoi na tym forum ;)

s!n 
Moderator
I am the enemy.

Wysłany: 01-03-2007, 6:12    

No ja już dość dawno sporą cześć odcinków obejrzałem na kompie, ale nawet bez polskich napisów... teraz gdyby nie Prison Break to pewnie nie oglądał bym TV wcale ^^

Co do upodobań muzycznych to jakoś się nie dziwię, że większość na forum ma podobne :] Ciekawe dlaczego, nie? ;)

~Marta 
VIP

Wysłany: 02-03-2007, 3:02    

Nie prawda... ;p Ja zwykle nie mieszcze sie w tutejszych 'normach' ;p

sin napisał/a:

A Ty masz konto na DA lub DA?;D
Mialam kiedys.
Ale juz ni ma ;]

s!n 
Moderator
I am the enemy.

Wysłany: 02-03-2007, 5:02    

Szkoda, że już nie masz... Zdążyłem zauważyć, że lubisz rysować. :) Ale nie Ty jedna, więc w jakiś tam normach chyba się mieścisz. ;) Za to fotografa amatora żadnego tu nie widzę (może przeoczyłem?). :P

~Marta 
VIP

Wysłany: 02-03-2007, 9:35    

sin napisał/a:
Ale nie Ty jedna, więc w jakiś tam normach chyba się mieścisz. ;)
W sensie, ze jakich normach? ;p chyba beztalenci i amatorow ;d

Archon 
Administrator

Znaków: 565623
Znaków/post: 326
Wysłany: 03-03-2007, 12:02    

Podobne zainteresowania do mnie masz. Tworzenie stron internetowych - kocham, zdjęcia też, ale nie mam swojego aparatu i to mnie najbardziej boli. Konto na DA mam, alen ie wrzucam nic. A na DA nie mam. ^^ Jeśli chodzi o muzyke to prawie wszystko co wymieniłeś śłucham. :)

pr*fReAk 
Okazjonalny słuchacz
Wings of a Butterfly

Znaków: 45080
Znaków/post: 336
Wysłany: 03-03-2007, 3:41    

wszyscy maja podobne zainteresowania tutaj, jestesmy jak power rangers... w kupie sila, kupy nikt nie ruszy ;P

DA = fajna strona, nie znalam wczesniej, tez sie interesuje fotografia, a dam tam kilka zdjec! a co!
jak kogos to obchodzi to macie moj link http://ni7a.digart.pl/ narazie nic tam nie ma, bo jest jakis glupi limit ze jedno zdjecie na jeden dzien czy cus
ale sie rozkreci :D :wink: pzdr.

s!n 
Moderator
I am the enemy.

Wysłany: 03-03-2007, 10:29    

~Mart napisał/a:
W sensie, ze jakich normach? ;p chyba beztalenci i amatorow ;d

Że co? o co chodzi? :twisted: Sugerujesz może, że wszyscy jesteśmy tak beznadziejni w tym co robimy, że lepiej było się za to nie brać? :twisted: :D Nie no, przesadzam troszkę, wiem. :P Ale Ty też... :> Gdybyś nie miała talenu do rysunku to brała byś się za fotografię (tak jak ja) hyhy

Archon napisał/a:
Podobne zainteresowania do mnie masz. Tworzenie stron internetowych - kocham, zdjęcia też, ale nie mam swojego aparatu i to mnie najbardziej boli. Konto na DA mam, alen ie wrzucam nic. A na DA nie mam. ^^ Jeśli chodzi o muzyke to prawie wszystko co wymieniłeś śłucham. :)

Ajć... znam to uczucie :( Też długo swojego nie miałem... Co do muzyki to starałem się nie przesadzać z tą listą ^^ Ale tego jest o wiele wiele więcej. :) Chociaż generalnie 'święta trójca' (kolega to tak nazwał) to P-Roach, SOAD i DisturbeD. :]

pr*fReAk napisał/a:
wszyscy maja podobne zainteresowania tutaj, jestesmy jak power rangers... w kupie sila, kupy nikt nie ruszy ;P

DA = fajna strona, nie znalam wczesniej, tez sie interesuje fotografia, a dam tam kilka zdjec! a co!
jak kogos to obchodzi to macie moj link http://ni7a.digart.pl/ narazie nic tam nie ma, bo jest jakis glupi limit ze jedno zdjecie na jeden dzien czy cus
ale sie rozkreci :D :wink: pzdr.

Ano, limit musi być... To nie ImageShack. :D jeszcze byśmy stronę zasypali swoimi beznadziejnymi pracami. :P Ale SMOK świetny. :) Gratulacje! :)

pr*fReAk 
Okazjonalny słuchacz
Wings of a Butterfly

Wysłany: 05-03-2007, 6:45    

sin napisał/a:

Ano, limit musi być... To nie ImageShack. :D jeszcze byśmy stronę zasypali swoimi beznadziejnymi pracami. :P Ale SMOK świetny. :) Gratulacje! :)

moze i tak... ;P a zdjecie bylo robione telefonem dlatego takie niewyrazne, czy ja wiem czy taki extra, dalam go tak na probe jak to dziala :D teraz juz kapuje, bede codziennie dodawac jedno zdjecie... :D pozyjemy zobaczymy :D

s!n 
Moderator
I am the enemy.

Wysłany: 05-03-2007, 7:29    

Hyhy... w sumie to się teraz z tego tematu zrobił temat o DA. :P
No ja sobie Ciebie tam poobserwuję:P

Co do książki to domyślam się, że chodzi o Pamiętnik Narkomanki... w sumie nie wiem czemu figuruje na tamtej liście. :P Może dlatego, że autorka chodziła z moją mamą do szkoły... a książka smutna, bardzo ciekawa... szczególnie uzupełniona opowieściami mojej mamy...

pr*fReAk 
Okazjonalny słuchacz
Wings of a Butterfly

Wysłany: 06-03-2007, 4:28    

sin napisał/a:

No ja sobie Ciebie tam poobserwuję:P

juz nie poobsewujesz... pousuwalam zdjecia

a jesli chodzi o ksiazke to zainteresowalam sie nia kiedys na lekcji polskiego jak czytalismy fragment... musialam sie dowiedziec co bedzie dalej i baaaardzo mnie wciagla :D

a ty tez piszesz ksiazki?? bo wiesz twoja mama tak po kolezensku moze cos odziedziczyla a ty po niej :lol: hehh nie no zart ;P tez bym chciala zeby ktos z mojej rodziny mial takie znajomosci, ja jestem dzieckiem bankowca... jakies korzysci? hmm.. darmowe konto i fajne wycieczki ;P :D

s!n 
Moderator
I am the enemy.

Wysłany: 06-03-2007, 5:30    

Dlaczego pousuwałaś? ;>

No ja nie wiem czy chciałbym odziedziczyć po kimś zdolność do opisywania swoich uzależnień... szczególnie gdy łatwiej odziedziczyć samo uzależnienie...

pr*fReAk 
Okazjonalny słuchacz
Wings of a Butterfly

Wysłany: 08-03-2007, 6:13    

nie nie, nie o to mi chodzilo! ! to byla poprostu taka metafora, chodzilo o pisanie ksiazki a nie o uzaleznienia, przeciez autorka ma jeszcze inne ksiazki i wiersze...

a zdjecia poprostu usunelam, szkoda gadac . nie ma i juz. a poza tym na ImageShack'u mam to nie bede sie powtarzac.

s!n 
Moderator
I am the enemy.

Wysłany: 09-03-2007, 2:49    

No tak ma jeszcze inne książki, takie jak "Kokaina", "Byłam schizofreniczką", "Alkohol, prochy i ja" ... no na pewno chciałbym napisać podobną książkę. :P Szczególnie że wszystkie są oparte na autentycznych wydarzeniach z życia autorki...

pr*fReAk 
Okazjonalny słuchacz
Wings of a Butterfly

Wysłany: 10-03-2007, 5:17    

o jejku ale zes sie mnie uczepil ;P

Odpowiedz do tematu