Gdy napisaliście pierwszy raz o tym coverze, w ogóle nie skojarzyłam, o który utwór chodzi. Nie moje klimaty.
R.I.P.
Może się czepiam, ale ... brakuje mi słów.
Co do wokalu, covery maja to do siebie by po swojemu zinterpretować czyjeś utwory, zawsze bylem zwolennikiem wrzucenia swojego nowego proszku do prania do starych ciuchów rodziców, zawsze daje to nową formułę.
Jeśli taki gość jak Santana (chyba ze ktoś nie zna bo nie jego klimaty) zaprasza, albo robią to managerowie, do współpracy Cobiego tzn że wiedza ze albo jest dobry, albo się dobrze sprzeda.
Dla mnie same połączenie jest dość wątpliwe, chociaż Santana zapraszał już i innego gwiazdy, próby były chyba tylko wyłącznie komercyjne. Chyba ze niedługo Nergal zaryczy w duecie z Dodą...
No tak, fajnie miło, dziękujemy, że podzieliłeś się swoimi rozważaniami z nami ale co sądzisz o utworze?
Solo Santany, niespecjalnie mi się podoba, to ze ma swój czar i klimat, pozostaje bezsprzeczne, tylko ktoś kto się nie zna, albo jak kto woli - nie ich klimaty - może sobie pozwolić na tego typu osąd.
Ale to ze Santana potrafi przekombinować, także wiadomo, nie za każdym razem nagrywa się kapitalny Supernatural, a ze tu mówimy o jednym kawału - jak szybko o niego istnieniu się dowiedziałem tak szybko o nim zapomnę przez szacunek do Deep Purple jak i zarówno do Santany z dużo bardziej wcześniejszych lat.
chwalić się nie zamierzam, bo i po co, ale nawet w jakości flac na przyzwoitych logitechach nie powala na kolana, najwidoczniej inżynierowie dźwięku nie chcieli by to brzmiało mocno i świeżo.
ja nie przepadam ale im wiecej słucham tym bardziej się przekonuję, ale nie jednak dla mnie tylko i wyłącznie Metallika jeżeli chodzi o cover.
brakuje pazura zdecydowanie, a wiemy co Coby potrafi, ciekawe czy sam się ograniczał czy mu kazano
_________________ Viva La Cucaracha~.!
My weakness is that I care too much.
Pół człowiek - pół całka
Mnie się podoba, ale w kategoriach "listen to it, enjoy it, then forget about it".
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum