Elo Jestem Skandal. Nie będę wypełniał tu jakiejś ankiety napiszę po prostu parę słów na swój temat. Studiuję, pracuję, mieszkam w Lublinie. Papa Roach słucham od jakichś 7lat. Ulubiony utwór...jest ich zbyt wiele jeśli chodzi o tą kapelę. Teksty piosenek są tak podobne do mojego życia że czasem się zastanawiam czy to nie jest jakaś prowokacja, ale za to jeszcze bardziej kocham ten zespół. Miałem przyjemność być w warszawskiej stodole na koncercie, niestety w tamtym roku nie byłem bo ponieważ w wakacje pracuję za granicą. Interesuje się muzyką rockową, numetalową, i tego typu klimatami. Moją pasją od jakichś 13lat są motocykle, obecnie już tylko ścigacze. Czemu się zarejestrowałem na forum..........bo mam nadzieję że poznam jakichś normalnych ludzi i ustawimy się od czasu do czasu na browara i koncert:D pozdrawiam.
Dobra ci normalni to tak w cudzym słowie powinno być hehe ja też do końca normalny nie jestem jeżeli chodzi o pewnie kwestie, ale nie oczekuję od nikogo absolutnie zupełnej normalności. Wystarczy komunikatywny polski albo angielski, chociaż i z tym czasem różnie bywa
_________________ It's never too late to live your life,
the time is now, it's do or die!!!
A ja np. fejsa nie mam, więc jestem mega nie normalny, nk też już nie mam, zresztą nie potrzeba mi 500 wirtualnych znajomych, wystarczy 10 na żywca, np przy żywcu
_________________ It's never too late to live your life,
the time is now, it's do or die!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum