A może chodzi Ci o to coś dziwnego po lewej co pojawia się w 2:20? :p
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Jest to facet w czarnej koszulce i krótkich czarnych spodenkach po lewej, oraz dziewczyna w białej koszulce i kolorowej spódniczce po prawej.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Ja wcześniej też tak myślałem... wydawało mi się, że jest ze złomu. :D
Mikez napisał/a:
Jak masz na dysku klip do SLMN to sobie obejrzyj, lepiej widac sylwetkę ^^
Mam i oglądałem, na Twoim screenie widzę to samo. :)
Dudek-13 napisał/a:
Myśle, ze sin ma racje , ja nawet myśle ze ten facet ją obejmuje
Mnie też się tak wydaje, ale zgadzam się z Mikezem, że te postacie stoją do siebie tyłem... musiałby mieć bardzo dziwnie powyginane ręce. :p Dziewczyna też go chyba obejmuje... mało co widać...
Możliwe, ale pewności nie ma przy tej jakości klipu. :p
ten "duchowe" kobietki co są na 2:19 możecie je także zobaczyć na 0:08 i na 1:05 są ich twarze na zbliżeniu
jest jeszcze gościu co ma twarz pomalowaną we wzór czaszki - gdy Coby śpiewa "Will this be an amputation?" w pierwszej zwrotce i gdy śpiewa "I'm the jerk" w pierwszym refrenie
Swoją drogą przydałaby się lepsza jakość tego teledysku... na żadnym z singli chyba go nie ma co?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum