Ja swoją przygodą zacząłem od razu od Warrior Within. Gra po prostu fenomenalna. Świetne walki, mroczny, ciężki klimat, genialna muzyka w wykonaniu Godsmack. Wielka grai tyle;] Dziś dorwałem 3 część przygód Księcia. Już mniej mroczna, muzyka też nieco kuleje, walki w miarę dobre i świetny pomysł ze speed killami:) Generalnie cała seria jest jedną z moich ulubionyci jak dla mnie jedyną strawną grą typowo zręcznościową. A co Wy o tym sądzicie?:>
sądze, że to średnia gra na kompa... jesli grasz na klawiaturze, a tak pewnie jest to tracisz wiele z jej uroku :p
grafika ładna, muzyka niezła, walki niezłe... gdzies tak na 7/10 zasługuje jak dla mnie;]
kiedys mnie to bawiło, teraz troche mniej ;/ jedyne w co czasami gram to Pes6..przy czym PoP to naprawde dobra seria i można ją śmiało polecic ale nie przed maturą ;] byś sie lepiej pouczył :p
powstanie łachmaniarzy ?
pierwsza wolna elekcja ?
liberum veto ?
ROPCIO?
tyrania w Atenach ?
noc długich noży ?
A wytłumacz mi jedno. Po Pierwsze: czemu potrafisz mówić TYLKO o datach a na problemach padasz(wojny burskie-geneza i przebieg;p)?:> A po drugie: Czemu zawsze powtarzasz się w datach i wymieniasz te same?:>
bo wiem, że dalej ich nie umiesz
wojny burskie - ok 1800 Afryka rejony Kongo ;] wojny pewnie miedzy kolonistami, a tubylcami, albo miedzy Anglią, a Hiszpanią / Holandią o wpływy na koloniach ;]
poki co nie znałem odpowiedzi tylko na wojny burskie ;] ale wkrotce to nadrobie ;]
teraz ucze sie Wosu wiec troche historii pewnie zapomne...
po co mam pytac, np o przyczyny przewrotu majowego ?
rokoszu zebrzydowskiego / lubomirskiego
przyczyny wojny 13 letniej
zmian ustroju Francji 18 wiecznej czy innych pierdoł ;]
a co do tematu ;] to własciwie jedyna wersja PoPu jaką toleruje ;]
Co do tych wojen burskich-jedyne 100 lat później, jakieś 2 tysiące km na południowy wschód a wojna odbyła się między holenderskimi osadnikami, którzy chcieli niepodległości a wojskami brytyjskimi:) Swoją szosą, tam powstały pierwsze obozyu koncentracyjne;]
Co do gry. Gram w nią coraz więcej i coraz bardziej mi się podoba. Nie pozostaje mi nic innego jak polecić ją gorąco wszystkim, którzy mają jakiekolwiek zdolności manualne:)
jak dla mnie bardzo przyjemna gra pomimo że nie przepadam za zręcznościówkami. Potrafi wciągnąć, ma swój klimat i jak juz wcześniej zostało wymienione w części Warrior Within muzyka jest genialna
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum