co sądzicie na temat tej produkcji :P która część wg Was była lepsza 1 czy 2 :P ?? No i czy macie zamiar wybrać się na 3 część, która zbliża się wielkimi krokami do polskich kin :P (a w zasadzie wielkimi krokami do emule :P już z 2/3 dni temu pierwsze kopie się pojawiły, aczkolwiek jeszcze w masakrycznej jakości ;P ) Mnie osobiście (pomimo, iż wielu ta część się nie podobała :P ) spodobała się 2 część tego filmu, gdyż wg mnie miała w sobie to coś co sprawia, że człowiek siedzi w kinie i z każdą minutą jest wręcz 'wykończony psychicznie' ;) (w pozytywnym znaczeniu tego słowa :P ) no a już nie mówię jak to koleżanki przeżywały :P naszła je ochota, żeby na 2 część iść, a potem się bały z kina wyjść :P hehe była jazda w każdym razie ... :D :D także za niedługo powtórka z rozrywki podczas oglądania 3 części... ;) (za niedługo czyli dopiero ;) 5 styczeń 2007 :P - do tego czasu znając życie to się ściągnie to z netu i oglądnie z 2 razy :P ale do kina tez pójde na to, żeby nie było :P )
aaa pila! film zajebisty bardziej podobala mi sie jedynka.. trzymala bardziej klimat, dwojka tez byla dobra lecz juz troche gorsza od 1. ponoc na ten film wydali bardzo male i smieszne pieniadze a zarobili tyle kasy ze nie umiem do tylu liczyc;p
niach niach świetny film ale 2 chyba lepsza Ten aktor...mmm :roll: nie no tak na serio, chyba więcej akcji... chcoiaż... Czy brac to pod uwage, ze oglądając 1 zasnęłam na koniec kiedy mialo byc ciekawie, a 2 obejrzałam do konca...?
no raczej powinnas:D bo w tych filmach wlasnie koncowka jest najbardziej emocjonujaca i tam wszytsko sie wyjasnia:) w 2 faktycznie bylo wiecej akcji.. ale jakos wolalem jedynke.. nie wiem czy slyszeliscie.. w styczniu ma wejsc do kin pila 3 ponoc ludzie w usa mdleja w kinie na tym filmie i karetki przyjezdzaja pod kina ;p nie moge sie juz doczekac stycznia =]
nie wiem czy slyszeliscie.. w styczniu ma wejsc do kin pila 3 ponoc ludzie w usa mdleja w kinie na tym filmie i karetki przyjezdzaja pod kina ;p nie moge sie juz doczekac stycznia =]
heheh mSi widzę, że przeczytałeś mój pierwszy post w całości hehe dałem tytuł PIŁA dla tematu ale mowa jest o wszystkich 3 częściach łącznie z 3 która juz sobie po sieci śmiga od kilkunastu dni choć jeszcze ciągle w low quality a do stycznia jednak czekać mi się nie chce
KaMcIa napisał/a:
Czy brac to pod uwage, ze oglądając 1 zasnęłam na koniec kiedy mialo byc ciekawie...
jak to zasnęłaś hehe na takim filmie zansąć niemożliwe ...
Druga część nie miała przede wszystkim tylu błędów logicznych co jedynka, ale nie zmienia to faktu że to ona podobała mi się bardziej (i to dużo). No bo, nie oszukujmy się, kto zwraca przy oglądaniu filmu uwagę na szczegóły (np. jak ten gość mógł nie oddychać... - szczegół :p). Przede wszystkim wrażenie po obejrzeniu jedynki było bardzo duże, koniec naprawdę rewelacyjny, świetna muzyka do tego. Dwójka podobała mi się już tak sobie, niby nieźle, ale to już tylko "dwójka"...
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Przyznaje się, że tylko pierszą cześć oglądałem ,ale pobobałą mi się baardzo. Ja lubie filmy o takich psycholach. Właściwie to ściągn sobie dzisiaj 2. Dzieki za inspiracje.
O jezus... wczoraj mialam ta nieprzyjemnosc byc na maratonie wsyztskich 3 czesci + teksanskiej masakry pila mechaniczna - poczatek. Myslalam, ze zabije kogos w tym kinie, te filmy (o Pilach mowie) sa tak naciagane, tak irytujace, nudne. Wszytsko jest poukladane 'na sile'... Jacy to bohaterzy za kazdym razem sa sprytni... Chodzi mi glownie o 2 czesc tutaj. Jezus, uwierzcie mi, ze mielibyscie dosc tego 'Zaczynamy gre' po 6 godzinach sluchania tego... A o Teksanskiej masakrze - poczatek, to juz nawet nie wspomne, bo zal bylo patrzec..
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Ostatnio zmieniony przez ~Marta 23-07-2011, 11:34 , w całości zmieniany 1 raz
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum