Piekny teledysk, uderzający przekaz nie tylko obrazu, ale również słów śpiewanych przez Jacoby'ego... :roll: mi sie cholernie podoba, nie wiem jak Wam...? A zapomniałabym ta historia jest tak realnie przedstawiona, ze tylko hołd oddać... :roll:
Która wersja Wam sie bardziej podoba???
Ps. Musze dodać jeszcze, że wersja "Scars" - acoustic jest śliczna :roll: Sama gitarka i śpiew... Bosko :roll:
Danke za wypowiedz
dla mnie druga wersja lepsza chociaz ta pierwsza wcale tez nie jest zla.. ale przyzwyczailem sie do drugiej i bardziej mi przypadla do gustu:)a dlaczego? moze dlatego ze niesie ze soba jakies przeslanie i jest fajnie zrobiony.. + fajna dziewcyzna w nim jest:D
Wspominalam juz, ze nienawidze Scars? To wspomne jeszcze raz. Dopoki nie bylo teledysku - moglo byc, ot taka sobie lajcikowa, suodka pioseneczka. Klip? Tragedia. Nie lubie, nie lubilam, nie polubie.
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Ostatnio zmieniony przez ~Marta 23-07-2011, 11:31 , w całości zmieniany 1 raz
Ja tam Scars lubię posłuchać, zwłaszcza hiszpańską wersję, akustyczna też jest spoko. Natomiast co do klipów: pierwszy - beznadzieja, drugi - bardzo fajny.
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Ja nigdy nie ukrywalem ze Scars mialo wplynac na sprzedarz GAWM, piosenka nie jest az tak zla, jak wiekszosc tego typu piosenek, pozatym teledysk mi sie srednio podoba, zajebisty jest klimat w tym miejscu gdzie sa pokazywani, ale przeszkadzaja mi obrazy np Coby ze swoja zona i inne takie motywy
a najlepsze jest to ze za infest zabulili najwiecej kasy, pare razy tyle co za LHT, mieli pewnie nadzieje ze odbija sobie na GAWM, z reszta nie wiem po chuja bylo im wiecej kasy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum