dobra, oglądałam film, pt. Czerwony smok, czyli kontynuacja Milczenia Owiec.
pojawił się tam tekst Hannibala Lectera: blizny przypominają nam że przeszłość była rzeczywistością.
czy jakoś tak, dokładnie nie pamiętam.
czy myślicie że Coby pisząc Scars mógł się zasugerować tym.? technicznie byłoby to możliwe, GAWM jest z 2004 o ile dobrze pamiętam, a film z 2002...
ale z tego co widziałam to podobnie jest z Panic at the disco i filmem Closer z Natalie Portman,, Jude Law i Julią Roberts, nie zwróciłabym na to uwagi, gdyby nie to, że pojawiły się tam w dialogach tytuły dwóch piosenek tego zespołu...
i zonk, kto na kim się wzorował.?
a jaka jest Wasza opinia.?
_________________ Viva La Cucaracha~.!
My weakness is that I care too much.
Pół człowiek - pół całka
Prawde mówiąc to oglądałam ,,Czerwonego smoka" z milion razy i pierwszy raz, właśnie w tą sobotę, zwróciłam uwagę na tą kwestię i też pomyślałam o ,,Scars". Więc sięgam teraz do scenariusza w ktorym wypowiedz Lectera brzmi: ,,Our scars have the power to remind us that the past was real"- niby w tej wypowiedzi są słowa z piosenki, ale wydaje mi się to czystym zbiegiem okoliczności. To chyba taka życiowa mądrość która często się pojawia gdzieś tam.
zgadzam się z martą.
chociaż często wpadamy na coś, co zostało juz wymyślone, to widzę tu podpadające podobieństwo... zresztą, może po prostu spytamy coby'ego?
_________________ so hold on to your dreams
because your nightmares might seem like their own reality
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum