jak w tym chujstwie włączyć MMS ?? tzn. jak skonfigurować żebym mógł odbierać i wysyłać... telefon w sieci Era
dzwoniłem na Biuro Obsługi ale tam to niezbyt inteligenti ludzie robią, bo gość mi powiedział że mi wyśle na mój nr. esa z tym całym "programem aktywującym" ale widać na obietnicach się skończyło :p
dzwoniłem na Biuro Obsługi ale tam to niezbyt inteligenti ludzie robią, bo gość mi powiedział że mi wyśle na mój nr. esa z tym całym "programem aktywującym"...
Ja mam w Plusie, i też musiałem najpierw dostać ten 'program', gdyż instalacja MMSów przypomina trochę instalację GPRS czy WAP.
lukep napisał/a:
ale widać na obietnicach się skończyło
Cóż, ja swoje 'programy' dostałem dopiero w drugim punkcie Plusa, więc pochodź po różnych Erowych Biurach Obsługi. No i chyba możesz wysłać sobie to ręcznie ze strony Ery - w Plusie wystarczy na odpowiedniej stronie wpisać swój numer telefonu i po chwili już ma się te pakiety
PS: Gdybym był modem, przeniósłbym ten temat do 'Komputery/Internet'.
No i chyba możesz wysłać sobie to ręcznie ze strony Ery - w Plusie wystarczy na odpowiedniej stronie wpisać swój numer telefonu i po chwili już ma się te pakiety
Tak samo jest w Orange.
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
a jak Ci lukep służy sam telefon? ja ostatnio wziąłem w mix plusie sobie tez samsunga sgh, ale e250 i narazi jest tak średnio, bardzo chciałem SE ale nie było takiego w tej promocji co by spełniał moje wymagania...
a jak Ci lukep służy sam telefon? ja ostatnio wziąłem w mix plusie sobie tez samsunga sgh, ale e250 i narazi jest tak średnio, bardzo chciałem SE ale nie było takiego w tej promocji co by spełniał moje wymagania...
no najpierw to napiszę, że mi się w końcu udało ten mms ustawić i teraz śmiga dobrze
a jak chodzi o sam telefon, to ma on tak jak każdy plusy i minusy.
Więc może najpierw to co uważam za plus: odtwarzacz mp3 (wbudowana pamięć telefonu do 80 mb + gniazdo na dodatkową karte pamięci ), klawiatura telefonu "na dotyk" - chodzi mi o to, że jak się pisze esa, albo cokolwiek robi to nie słychać klawiszy bo jest to całkowicie płaski tel. heh (najbardziej płaski na rynku - podobno ) , aparat 2 mega pikseli z możliwością zrobienia foty w rozdzielczości 1600x1200
a teraz największy minus: CHOLERNIE SŁABA BATERIA !! przy moim ciągłym używaniu tel (esy, dzwonienie, odbieranie, słuchanie mp3, robienie zdjęć) to to jest jakieś max. 2 dni i musze ładować
wcześniej miałem motorolke v3 ale w porównaniu z tym samsungiem to wypada blado
ogólnie to jakbym oceniał ten telefon w skali od 1-10 to dałbym mu 7
no nie ukrywam ze zajebisty, choć nie narzekam aż tak na swojego e250, to nie ukrywam ze najchętniej bym chciał jakiegoś nowego SE, a moja koleżanka kupiła sobie w angiliiostatnio nowego SE z aparatem 3.2 mega piksela, a o reszcie nie pamiętam...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum