FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy
Rejestracja | Zaloguj

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Poprzedni temat :: Następny temat
Zamknięty przez: s!n
21-03-2009, 2:09
Samsung SGH-D830
Autor Wiadomość
lukep 
Wierny słuchacz

Znaków: 133292
Znaków/post: 334
Wysłany: 29-08-2007, 9:37    Samsung SGH-D830

jak w tym chujstwie włączyć MMS ?? tzn. jak skonfigurować żebym mógł odbierać i wysyłać... telefon w sieci Era :)
dzwoniłem na Biuro Obsługi ale tam to niezbyt inteligenti ludzie robią, bo gość mi powiedział że mi wyśle na mój nr. esa z tym całym "programem aktywującym" ale widać na obietnicach się skończyło :p

Filipo11 
Wierny słuchacz

Znaków: 83796
Znaków/post: 201
Wysłany: 29-08-2007, 1:57    

lukep napisał/a:
dzwoniłem na Biuro Obsługi ale tam to niezbyt inteligenti ludzie robią, bo gość mi powiedział że mi wyśle na mój nr. esa z tym całym "programem aktywującym"...
Ja mam w Plusie, i też musiałem najpierw dostać ten 'program', gdyż instalacja MMSów przypomina trochę instalację GPRS czy WAP.
lukep napisał/a:
ale widać na obietnicach się skończyło
Cóż, ja swoje 'programy' dostałem dopiero w drugim punkcie Plusa, więc pochodź po różnych Erowych Biurach Obsługi. No i chyba możesz wysłać sobie to ręcznie ze strony Ery - w Plusie wystarczy na odpowiedniej stronie wpisać swój numer telefonu i po chwili już ma się te pakiety ;)

PS: Gdybym był modem, przeniósłbym ten temat do 'Komputery/Internet'. :)

Mikez 
Administrator
...ma zawsze rację!

Znaków: 928725
Znaków/post: 269
Wysłany: 29-08-2007, 2:03    

Filipo11 napisał/a:
No i chyba możesz wysłać sobie to ręcznie ze strony Ery - w Plusie wystarczy na odpowiedniej stronie wpisać swój numer telefonu i po chwili już ma się te pakiety

Tak samo jest w Orange.

~Marta 
VIP

Znaków: 702655
Znaków/post: 197
Wysłany: 29-08-2007, 8:45    

przenoszę. Bo myślę, że w sprzęcie będzie to temat bardziej adekwatny.

Kowal 
Znawca
... do or die

Znaków: 182107
Znaków/post: 210
Wysłany: 04-09-2007, 4:46    

a jak Ci lukep służy sam telefon? ja ostatnio wziąłem w mix plusie sobie tez samsunga sgh, ale e250 i narazi jest tak średnio, bardzo chciałem SE ale nie było takiego w tej promocji co by spełniał moje wymagania...

lukep 
Wierny słuchacz

Znaków: 133292
Znaków/post: 334
Wysłany: 04-09-2007, 5:44    

Cytat:
a jak Ci lukep służy sam telefon? ja ostatnio wziąłem w mix plusie sobie tez samsunga sgh, ale e250 i narazi jest tak średnio, bardzo chciałem SE ale nie było takiego w tej promocji co by spełniał moje wymagania...

no najpierw to napiszę, że mi się w końcu udało ten mms ustawić i teraz śmiga dobrze ;)
a jak chodzi o sam telefon, to ma on tak jak każdy plusy i minusy.
Więc może najpierw to co uważam za plus: odtwarzacz mp3 :D (wbudowana pamięć telefonu do 80 mb + gniazdo na dodatkową karte pamięci ), klawiatura telefonu "na dotyk" - chodzi mi o to, że jak się pisze esa, albo cokolwiek robi to nie słychać klawiszy bo jest to całkowicie płaski tel. heh (najbardziej płaski na rynku ;) - podobno :D ) , aparat 2 mega pikseli z możliwością zrobienia foty w rozdzielczości 1600x1200 :)
a teraz największy minus: CHOLERNIE SŁABA BATERIA !! :( przy moim ciągłym używaniu tel (esy, dzwonienie, odbieranie, słuchanie mp3, robienie zdjęć) to to jest jakieś max. 2 dni i musze ładować :(
wcześniej miałem motorolke v3 ale w porównaniu z tym samsungiem to wypada blado ;)
ogólnie to jakbym oceniał ten telefon w skali od 1-10 to dałbym mu 7 :)

Kowal 
Znawca
... do or die

Znaków: 182107
Znaków/post: 210
Wysłany: 05-09-2007, 4:43    

no nie ukrywam ze zajebisty, choć nie narzekam aż tak na swojego e250, to nie ukrywam ze najchętniej bym chciał jakiegoś nowego SE, a moja koleżanka kupiła sobie w angiliiostatnio nowego SE z aparatem 3.2 mega piksela, a o reszcie nie pamiętam...

/sin: Problem rozwiązany, wątek zamykam.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi