Wysłany: 13-06-2007, 5:56 Rock Am Ring 2007 - Komentarze
Wiec...
na paparoachunit.com jest do ściągnięcia koncert, wiec kowal myśli koncert ściągnie tym bardziej ze ostatni tez widziałem i był zajebisty czad
a wiec po kolei:
- Energia ich rozpiera mnie wgniata
- nie pasują mi tylko dwie piosenki - to be loved i time is running out, a reszta setlisty jest jak najbardziej na miejscu, o jeszcze zapomniałem o scars:P
- image super tylko to co Coby ma na głowie...
- oni to maja kontakt z publicznością , zajebista sprawa tylko SCREAM!!!
ja sciagnolem ale strasznie slaba jakosc dzwieku:P wiec nie jestem w stanie powiedziec jak bylo od strony muzycznej:P a wizualna jw fryz Cobyego i wydaje mi sie ze Jerry lepiej wygladal w krotkich wlosach:P bardzo fajne nagranie jest ja Coby robi reportarz dla MTV z kempingu
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Ja próbowałem oglądać Live Stream... ale jakość tak okropna, że po kilku sekundach mi się odechciało...
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Ja tam czytałem, ale i tak nie ściągałem. Ja zawsze wolę poczekać jak kolega ściągnie i obejrzeć u niego.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
No ale z Download Festival sukcesywnie ściągam... już mam 2 części, może za kilka dni sobie obejrzę.
Co myślicie o ogólnej organizacji Rock Am Ring w internecie? A dokładnie o czacie i live stream? Według mnie zrobili to byle jak... na czacie czasem rozłączało lub nie chciało się połączyć. By zobaczyć live stream trzeba było zainstalować RealPlayera (nie mylę się? po wszystkim od razu go odinstalowałem), a jakość obrazu była po prostu słaba. Liczylem na coś lepszego...
By zobaczyć live stream trzeba było zainstalować RealPlayera
Wystarczy RealAlternative z najlepszym (zaraz po SubEdit) programem do odtwarzania plików video - Media Player Classic
sin napisał/a:
Co myślicie o ogólnej organizacji Rock Am Ring w internecie? A dokładnie o czacie i live stream?
Czat to była kompletna porażka... O livestream się nie wypowiadam, bo nie oglądałem, ale słyszałem że jakość była bardzo marna... A, że oglądam bardzo dużo meczy live przez neta i wiem, że jakość moze być naprawdę dobra to raczej się nie postarali...
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Wystarczy RealAlternative z najlepszym (zaraz po SubEdit) programem do odtwarzania plików video - Media Player Classic :)
Ale to nie zmienia faktu, że dało się zrobić tak by nie trzebabyło nic instalować (pomijając oczywiście standardy jak flash). ;) Co do reszty się zgadzam.
Oglądałem fragmenty występu Papa Roach na YT. Wykonanie TBL czy TIRO bardzo mnie rozczarowało. Wydaje się, że są to piosenki proste do zagrania a jednak Jacoby nie potrafi dobrze zaśpiewać refrenów, basu jakby w ogóle nie było a gitara bardzo chaotyczna...Wykonanie Alive też nie do końca mi się podoba, podsumuje je krótko:
- jeden wielki chaos! jednak to jest nieco trudniejszy kawałek więc to trochę ich usprawiedliwia. Do starszych utworów ciężko się doczepić. Ogólnie dali niezły koncert, stworzyli wielkie show ale mogło być trochę lepiej
TBL zazwyczaj brzmi bardzo sztucznie, tak jakby ten dźwięk się gdzieś dusił... a Alive mi się podoba, wkońcu tematyka utworu pozwala na troszeczkę chaosu. :roll:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum