Wysłany: 03-07-2011, 1:06 Relacje, zdjęcia i filmy ze Stodoły 2011
Aby nie zaśmiecać wątku poświęconego Naszym osobistym wrażeniom po koncercie, zakładam wątek, gdzie możemy wrzucać linki na strony z reportażami, zdjęciami i filmami z niezapomnianego czwartkowego koncertu.
Ta relacja z wp.pl jest śmieszna. To pisał jakiś dziennikarz ? Raz, że ten niespełniony George Michael z Julien-K miał na telefonnie napisane "Warszawo Kochamy Was, bawcie się dobrze z Julien-K" to dwa, że grali przemega chujnie i prawie nikogo nie poruszyli poza dosłownie kilkoma sztukami, śmiech na sali. W ogóle relacja z koncertu, a o PR napisali dosłownie trzy zdania, o przebiegu całej akcji, ale się zdenerwowałem.
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Julien K to była jakaś parodia zespołu rockowego. Gdy wokalista śpiewał "ahh,ahh,ahh,ahh" podczas jednej piosenki miałem wrażenie, że to jakiś żart jest
Co do relacji to Tobin miał solo podczas Kick In the Teeth?...
chyba pan nie zna Born with Nothing
Pan jest najwyraźniej entuzjastą elektronicznych dźwięków i pedziowatych wokalistów. Na muzyce PR najwyraźniej się nie zna, ale dopóki pisze o samym koncercie raczej w superlatywach, jakoś to przeżyję.
Nie wiem jak sadzicie, ale moim zdaniem Julien-K popsulo tylko nastroj przed PR. Jezeli juz musieli grac, to powinni grac na poczatku, zebysmy szybko mieli ich z glowy.
A foty na rockmetal.pl są zajebiste! Chyba chce byc fotografem
_________________ I'm just good girl in a bad, bad town. I'm just a bad girl with a good reputation.
A ja uważam, podobnie jak parę innych osób, że dobrze się złożyło, że Julien-K było ostatnim supportem. Na Rhyme się normalnie bawiłem, skakałem itd., więc sił ubywało. Po pierwszych dźwiękach muzyki Julien-K stałem już do końca jak kołek ładując baterie na PR. No i naładowałem
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Ta relacja z wp jest żałosna Dziewczyny obok mnie w 2-3 rzędzie od barierek podchwyciły, że Julien-K to takie Papa Dance Jeśli ten ich pan techniczny (?) złapał mnie na video podczas kręcenia to będę mieć świetną minę "wtf"
A ja uważam, podobnie jak parę innych osób, że dobrze się złożyło, że Julien-K było ostatnim supportem. Na Rhyme się normalnie bawiłem, skakałem itd., więc sił ubywało. Po pierwszych dźwiękach muzyki Julien-K stałem już do końca jak kołek ładując baterie na PR. No i naładowałem
o ile na dwu pierwszych supportach się bawiłam, to na Julien-K, aż wstyd przyznać, stałam, ziewałam, chyba nawet 'regenerowałam się' opierając o kogoś przed sobą tak więc uznać można, że ich występ był całkiem relaksującą, choć nudą opcją.
_________________ 'BUT, WARSAW WAS MAGIC!!!!!!'09.
'Papa Roach! What?! Papa Roach! What?! Papa Roach!'11.
___
Papa Roach Project
Tutaj jest link do paczki ze zdjęciami RazoRapida, żebyście nie musieli go szukać w tamtym zapchanym wątku: http://hotfile.com/dl/122..._30.06.zip.html Żeby rozpakować paczkę potrzebne hasło, żeby ktoś nie powiedział, że upubliczniamy czyjeś zdjęcia tak bez żadnego zabezpieczenia O hasło pisać na PW do kogoś z dużą ilością postów
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Ostatnio zmieniony przez s!n 04-07-2011, 1:42 , w całości zmieniany 1 raz
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum