Te ludzie. Nie ma sensu zakładania nowego tematu więc pisze tu. Normalnie wchodzę dzisiaj na paparoach.pl a tu bah! REKLAMA! nie wiem czy tak ma być czy nie.. Zrobiłem screena na wszelki wypadek.heh :p http://i44.tinypic.com/2m4dgs2.jpg
_________________ "Who was the fool, who the wise man, beggar or king?
Whether poor or rich, all's the same in death."
Nie ma sensu zakładania nowego tematu więc pisze tu. Normalnie wchodzę dzisiaj na paparoach.pl a tu bah! REKLAMA!
Wyjaśnij mi co mają reklamy w serwisie do "Kategorie i Fora" na forum dotyczącym spraw forum? Twój post jest ewidentnie w złym miejscu.
Tak myślałem, żeby zrezygnować z tych statystyk. Oczywiście żaden problem zabezpieczyć się Adblockiem, ale pamiętajmy, że większość użytkowników internetu używa IE i większość nie bawi się z instalowanie jakiś wtyczek oraz konfigurowanie przeglądarki dlatego ważne jest, aby serwis był wolny od reklam. Ale troche mi szkoda bo statystyki w stat24 całkiem wporządku są. Pomijając wspomniane reklamy oczywiscie.
oj no wlazłem na pierwszy lepszy temat i wpisałem. Wybacz mi, że narobiłem Ci AŻ TYLE kłopotu z przenoszeniem.
Mi to tam wisi, w końcu żaden wysiłek kliknąć raz dodatkowo myszką. Gdyby to były reklamy typu: otwiera się jedno okienko, a za nim kolejne pięć stron w tym dwie zawirusowane, bądź jakaś taka co ucieka przed kursorem myszki wtedy byłbym zły. Po prostu byłem zaskoczony, że na stronie tak często przezemnie odwiedzanej pojawiła się raklama.
_________________ "Who was the fool, who the wise man, beggar or king?
Whether poor or rich, all's the same in death."
Proponuję przejście na Google Analytics. Na początku również byłem sceptyczny, ale szybko się nich przekonałem. Myślę, że Tobie będzie jeszcze łatwiej, bo od tego czasu wprowadzili wiele udogodnień. Zalety:
- brak jakichkolwiek reklam
- bardziej rozbudowane niż stat24
- interface zbudowany na ajax, a nie flash
- nie trzeba dodawać ich buttona
- statystyka wyników AdWords oraz słów kluczowych
- całkowicie darmowe*
- nie gubi odwiedzin**
* - stat24 wymaga abonamentu gdy chce się dodać więcej niż 2 podstrony, a Analytics automatycznie tworzy oddzielne statystyki dla każdej podstrony
** - przez pewien czas używałem obydwu statystyk jednocześnie i zauważyłem, że stat24 zawsze podawały niższe wartości.
Wątek rozdzieliłem ja, EOT.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum