Łaaaa. Jestem pod wrażeniem na prawdę to fajnie brzmi ;]
http://www.emusic.com/album/10994/10994998.html
tu można ściągnąć. tylko, że mi nie chce w ogóle nic ściągać, napisane jest, że w tym momencie nie mogę i że próbować później, więc.
ale za to wszystkie kawałki z płytki można przesłuchać po 30 sekund...
To chyba nie jest zgodne z regulaminem tego forum, ale nawet Pani moderator chce, a PM chyba nie działa, więc daję... Kowal i Marta dajcie znać jak przeczytacie, to skasuję linka.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Link który podałem na poprzedniej stronie wciąż działa.
Możliwe, że masz wyłączone JS - włącz lub użyj innej przeglądarki.
Możliwe, że używasz publicznego lub permanentnego proxy w sieci - poczekaj aż odnowi się limit ściągania lub wyłącz proxy.
Możliwe, że przed chwilą już coś ściągałaś z rapidshare - poczekaj aż odnowi się limit ściągania.
No albo męcz się z tymi wszystkimi programami od torrentów. :mrgreen:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum