Nie uważam, że te kawałki zwiastowały pójście w stronę popu. Właśnie to chciałem zaznaczyć, że NIE zwiastowały i nie ma powodów by tak myśleć. To samo jest z TPS... nasze domysły były zbyt daleko idące, podobnie jak teoretyczne domysły, że PR zaczną grać w stylu Timberlanda.
Z drugiej strony, czy "The Paramour Sessions" bardzo różniła się od "Getting Away With Murder"? Jak dla mnie nie bardziej niż "lovehatetragedy" od "Infest" i to było moim punktem zaczepienia. Nie wiem czy pamiętacie, ale pojawiły się nawet recenzje w których pisano, że PR zdradzili swoich dotychczasowych fanów wydając tę płytę (ale to też były zbyt daleko idące wnioski).
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum