"Nic nowego nie wymyślą" - odpada bo po każdej płycie widać, że starają się nie powtarzać tego co było i raczej się to nie zmieni.
"Jeszcze lepszy" - głos Coby'ego jest coraz lepszy, Dave, Jerry i Tobin również szlifują swoje umiejętności i nabierają doświadczenia. Pod tym względem nie może być gorzej, na pewno będzie coraz lepiej!
Ale ponieważ raczej odchodzą od tego co lubię w ich muzyce najbardziej zagłosowałem na "Gorzej będzie"...
Wg mnie już po samym geście MTV, by zrobić z PR program Scarred, świadczy o... hmm... przystosowywaniu się PR do stylu MTV, który, jak wiadomo wszem i wobec, jest z deka 'dla mas' (choć mogę się mylić, nigdy nie oglądałem MTV 2).
'Będzie gorzej', gorzej dla PR względem moich upodobań...
Ja mialam na kablowce, ale mi wylaczyli, a teraz przez miesiac mam na dekoderze gratis ;p
Ale juz nie ogladam jak kiedys... W sumie to w ogole nie ogladam.
Ale koniec OF.
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Taka refleksja mnie nawiedziła właśnie... że chyba żadna kapela nie nagrała tylu utworów które przypadły mi do gustu co Papa Roach, chyba tylko System of a Down im dorównuje pod tym względem. Będzie gorzej - lata mi to, ja i tak mam czego słuchać, Oni zrobili już swoje! ;) Będzie lepiej - nie obrażę się. ;P
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Ja często pomijam Revenge... wiem, że świetny kawałek... ale mnie wk*****a.
gallegher napisał/a:
niekótre linijki są do bólu znajome z życia...
Chyba właśnie dlatego..
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Dlaczego 'nawet LHT'? Czyżby lovehatetragedy stało w twoim własnym/prywatnym rankingu na poziomie TPS?
Przeprawiłem 'uwielbiałem' na 'lubiłem' i takie cuś wyszło Pierwsze słowo wydało mi się nie na miejscu bo na początku LHT nie zrobiło na mnie większego wrażenia... to tylko potwierdza, że LHT jest jak wino.
A mi nie... zawsze najpierw posłucham pirata dopiero kupię płytę... jakoś nie widzi mi się kupować płyty za 60zł bo 3 razy usłyszałem jeden z utworów w radio...
Co innego jeśli już mam ten oryginał...
A mi nie... zawsze najpierw posłucham pirata dopiero kupię płytę... jakoś nie widzi mi się kupować płyty za 60zł bo 3 razy usłyszałem jeden z utworów w radio...
Niestety ja popełniłem takowe głupstwo i kupiłem TPS ;( Zastanawiam się, czy go nie sprzedać... Ale chyba opakowanie jest tak poniszczone, że nie byłoby warto...
Hehe śmieszne bo ja też... TPS jest jedyną płytą której dokładnie nie przesłuchałem przed kupieniem oryginału... wprawdzie dzień wcześniej miałem całą w MP3, ale nie było czasu posłuchać... a ponad tydzień się za nią rozglądałem (bezskutecznie, chcąc tylko cenę zobaczyć)... przypadkiem zobaczyłem ostatni egzemplarz w MM w tej samej chwili co pawka... co było potem można się domyśleć...
A i tak za nic nie kupiłbym tej płyty gdybym mógł...
Ale już kupiłeś... :P
A ja też nie narzekam... cieszę się, że nie mam ver. Deluxe Edition... :twisted:
Wracając trochę do tematu, to po ostatnich poczynaniach PR myślę, że nie tylko nie kupię następnej płyty, ale nawet nie będzie mnie nawet ciągło żeby ściągnąć pirata...
Mam tylko (mętną) nadzieję, że doznam miłego zaskoczenia...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum