No to przyszedl czas na mnie:) Je m'appelle Lukasz:) J'habite a Pszczyna:) czyli innymi slowy nazywam sie Łukasz i mieszkam w Pszczynie:) Urodzilem sie 1 Grudnia 1989r. i jestem wczesniakiem :D:D - Jednodniowym wczesniakiem, zeby nie bylo niedomowien:) Mialem sie urodzic 2 grudnia ale przyszedlem na swiat 1 grudnia:) Moj ulubiony klub pilkarski to REAL MADRYT-jestem juz nimi 7 lat, a ulubiony pilkarz to Madrycka "El Siete" czyli RAUL:) Interesuje sie muzyka (przede wszystkim rock!) no i oczywiscie siatkowka!!! Jak sie ma 193cm wzrostu to trzeba to jakos wykorzystac:P hehe
no, to by bylo na tyle:P Jakby co to pisac i pytac:)
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
To ja pisze i pytam Cię jak długo słuchasz Papa Roach? I czy wogóle bo o tym nienapisałeś, ale zakąłdam, że tak skoro słuchasz rock'u i zarejestrowałeś się na forum serwisu PR.
----> strzalka PR slucham niedlugo:) W ogole moja przygoda z PR zaczela sie od THPS:) i przeboju Blood Brothers:) Ale tak na powaznie zaczelem sie nimi interesowac dopiero rok temu:) Bo tak to nie wiele ich utworow znalem... Tylko te ktore slyszalem w gierkach i ewentualnie w MTV:)
Tak obiektywnie na to patrząc, to umieszczenie BB w THPS było jak do tej pory jedną z najlepszych (jeśli nie najlepszą) decyzji podjętych przez PR w całej swojej karierze. Co druga osoba zaczęła słuchać PR od THPS.
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
a mi sie francuski podoba Mam 6 godzin tygodniowo franca:P i jeszcze do tego bedziemy mieli jedna dodatkowa godzine tygodniowo z takim gosciem z Belgii Fajowo :D:D a zima zdaje egazmin A2 - jesli ktos wie o co kaman:P
a mi sie francuski podoba Mam 6 godzin tygodniowo franca:P i jeszcze do tego bedziemy mieli jedna dodatkowa godzine tygodniowo z takim gosciem z Belgii Fajowo :D:D a zima zdaje egazmin A2 - jesli ktos wie o co kaman:P
hmm ja mialam przez 3 lata po dwie h tyg. i nie wyrabialam psychicznie ;d
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
a to faktycznie pechowo:) Moja nauczycielka z franca umie nauczyc:) Naprawde:) jakbys z nia miala lekcje tez bys polubila franc:) Mnie babka z niemca zniechecila do tego jezyka:P Tez mnie nic nie nauczyla:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum