Wysłany: 31-07-2010, 10:18 Przystanek Woodstock 2010, wrażenia po festiwalu
Cytat:
Polish Woodstock was THE best show we've ever played, let alone, headlined. SO much energy from SO many ppl. More than 300,000!! Thanks!!
- Jerry z Twittera
a sam koncert nieziemski, świetny. coś pieknego, odmiennego od tego co w Stodole było, ale równie wartego zaliczenia. kto nie był niech żałuje!
mój tegoroczny wyjazd na woodstock był na tyle pechowy, że na pole dotarłem 30min po koncercie PR - a do imprezy mam tylko 65km....
miałem zostać na całym ale byłem już na tyle wkurwiony tą całą sytuacją, że wczoraj o 6 rano zabrałem się do domu. z tego co widać na YT było nieźle... ale filmik to nie to samo co live..
Hej Wszystkim,
Koncert Mega Mega Mega Total,
Po Warszawie i kapitalnym wrażeniu jakie zrobilismy na kapeli troszkę się bałem jak będzie na Woodstock'u... Ale moje obawy szybciutko się rozwiały :-)
Było nie do opisania, a to, że w Wawie brakowało Broken Home i She Loves Me Not zostało wynagrodzone :-)
Poniżej macie link do pełnego video z YouTube'a skonwerowanego na MP4.
Za jakąś godzinę wrzucę wyekstrahowany dźwięk audio z tegoż videa :-)
Enjoy :-)
[link wygasł]
Poniżej tak jak pisałem obiecane audio z tego show. W paczuszcze są naprędce robione prze ze mnie okładki (w paincie zresztą) jak ktos chce może drukować i bootleg gotowy :-)
A może ktoś poświęci czas na zrobienie profesjonalnych okładeczek?
I jeszcze jedno - materiał video - ma ktoś dojcie do materiału w lepszej jakości? (chodzi mi o to co jest w 9 partach na YouTube?)
Koncert miazga. Długo będę żałował, że mnie tam nie było. No ale cóż, trzeba czekać do przyszłego roku Może nawet zagrają więcej niż jeden skoro tak im się podobało A skąd Shaddix miał flagę? Ktoś wrzucił czy Owsiak wydziergał?
Chyba ktos wrzucil. Moj brejdak zarzucil im na scene forumowy baner i typ z obslugi go zawinal na scene, wiec to chyba tez maja. Jakies pol godziny po? (Nie wiem ile trwala walka o paleczke Tonego) pojechali swoim autokarem juz.
Koncert zajebisty, zajebisty set.
To co jest na YT to rip z transmisji internetowej. Jak sie Wood skonczy to powinno byc w lepszej jakosci. Zreszta podobno mozna zamowic oficjalne nagranie zespolow z tegorocznego Wooda po zakonczeniu. Podobno Owsiak tak mowil i ze mowil, ze mozna zamowic po.
Pojechalem z ekipa na jana i spalismy na jakims mini osiedlu pod chmurka w spiworach. Jeszcze nam ludzie dobranoc mowili. Ogolnie zajebisty koncert, zajebista atmosfera.
YAYAYAYAYAY VLC! YAYAYAYA Viva ŁUDSTOK
Coś niesamowitego! Kosmos, masakra! Zajebisty koncert, zajebiści ludzie! Najlepsze trzy dni życia Setlista była świetna, ADHD jakiego nie było od dawna. Przy tym nagraniu prawie się pobeczałem Słowa Jerry'ego na twitterze mówią same za siebie.
Jak najszybciej postaram się załatwić jakieś HD
Żurek, dzięki za koszulkę na namiocie W ogóle dzięki wszystkim za tak zajebisty czas
_________________ "Protons and electrons always cause explosions"
Btw. w Galerii Wood'a jest ponad 100 zajebistych fot z koncertu PR. Bede zasysal.
Ogolnie to material na YT jest tak zajebisty ze przezajebiste DVD by im z tego wyszlo. Cos czuje ze za rok moga wrocic i chciec takowe zrobic. Byloby zajebiscie. Chyba gdzie indziej nie znajda takiej zajebistej publicznosci na DVD.
Na Woodzie by to wyszlo. W kij ludzi by sie zjechalo za free etc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum