Sorrrrrry koleżanko...ja w weekend (w czasie wyprawy ) miałam sie uczyc,gdzie w poniedziałek po południu mialam zaliczenie z matmy bo byłam zagrozona a i tak pojechałam do Pragi. Na stopa! Ponad 800 km i jeszcze nie wiedziałam czy bilet ktory posiadam bedzie dobry...
_________________ Sick of the pain
I'm sick of the sorrow
Sick of today
I'm sick of tomorrow!
Sorrrrrry koleżanko...ja w weekend (w czasie wyprawy ) miałam sie uczyc,gdzie w poniedziałek po południu mialam zaliczenie z matmy bo byłam zagrozona a i tak pojechałam do Pragi. Na stopa! Ponad 800 km i jeszcze nie wiedziałam czy bilet ktory posiadam bedzie dobry...
może nie porównujmy szkolnego sprawdzianu ze studenckimi praktykami jeszcze duuużo czasu, poczekajmy na pełną trasę...
_________________ Music is my religion and I believe in rock.
Ja nie spodziewam się, by dodali jeszcze jakieś koncerty. Pomysł zasypania ich wiadomościami jest dobry, ale trzeba by wykonać go wszędzie, tj. paparoach.com, Facebook, Twitter, MySpace, Immen, Last.fm, ogólnie wszelkie serwisy społecznościowe gdzie można zostawić komentarz na ich temat. Koncertu w październiku nie dostaniemy, ale damy im do myślenia...
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum