Wysłany: 05-08-2010, 11:33 Projekt Berlin v.2.0 - edycja 2010
Lazy szip(t)owi się nie chciało, to zakładam topic.
Koncert P-Roach w Berlinie 22 listopada(poprawcie mnie jak sie myle z datą). Zając już policzyła i Sick napisała, że na dzień dzisiejszy bilecicho kosztuje 183zł + oczywiście dojazd.
Jeśli jesienią nie będzie show w PL, to jadym do Berlina.
_________________ "Protons and electrons always cause explosions"
Ostatnio zmieniony przez Sewciu 05-08-2010, 11:37 , w całości zmieniany 1 raz
wstępnie tak, ale zobaczymy jak to wszystko będzie...
napisałam emaila do eventimu, ze maja je sprzedawac na pl a nie tylko na de, bo za droga jest przesylka i ze mam nadzieje, ze eventim dziala miedzynarodowo bo na taste of chaos we wiedniu maja bilety u nas, a na berlin nie i maja cos mi z tym zrobic
_________________ They think you're dumb.
I think you're smart.
No, way. I lied.
I think you're dumb.
hmmm no dobra, nie najgorzej nawet- myślicie że jak byśmy kolektywnie zamawiali bilety w jedno miejsce to by wyszło taniej za przesyłkę.?
a generalnie, to ile by wyszło za dojazd.? chyba nie jakoś bardzo drożej niż do kostrzyna (ofc nie mówię o woodstockowym pociągu tylko o zwykłym, ja dałam ~56zł w jedną stronę)
_________________ Viva La Cucaracha~.!
My weakness is that I care too much.
Pół człowiek - pół całka
myślicie że jak byśmy kolektywnie zamawiali bilety w jedno miejsce to by wyszło taniej za przesyłkę.?
No nie, drożej.
papierowybażant napisał/a:
(ofc nie mówię o woodstockowym pociągu tylko o zwykłym, ja dałam ~56zł w jedną stronę)
Kurde, ale to drogo coś płaciłaś. My za powrotny (studencki/szkolny) z Kostrzyna do Katowic TLK płaciliśmy ok 36-38 zł jakoś. A do Berlina do pewnie pociągiem będzie trochę trudniej ponieważ nie wiem jak tam kochane PKP kursuje w stronę naszych zachodnich sąsiadów...
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum