Hej, skąd w ogóle u was pomysł, że dodadzą jeszcze jakieś koncerty na trasie?
I gdzie wy widzicie te wielokropki, które miałby cuś sygnalizować?!
A teraz a'propo faktów... na koncert w Polsce się nie zapowiada. Większość z was przeżyła już swój koncert Papa Roach, ale może znajdą się jeszcze wśród was chętni na ponowny koncert Papa Roach, tym razem w Berlinie. Może dojdą nawet do tego osoby inni chętni na co bardzo liczę, bo myślę o wybraniu się na ten berliński koncert:)
Zrobiłem mały wywiad, który dał wyniki, że koncert odbędzie się w klubie, w południowym Berlinie, wejściówki około 120 zł, bilet Warszawa - Berlin ze zniżką KM-26 ok. 150 zł w jedną stronę... cóż dojazd wyniesie więcej niż koncert, ale chyba warto, zwłaszcza po takiej relacji co zaserwował wcześniej kolega;) Koncert odbywa się w sobotę, 3. października, myślałem o wyjeździe dzień wcześniej, w piątek, aby trochę poznać Berlin za dnia i nocą;) Dogodne pociągi są o 7.35 oraz 11.35. Pociąg jedzie przez Kutno i Poznań, czas dojazdu to około 5,5h. Byliby chętni na taką podróż? Rączki w górę=) Jeśli tak to pora na utworzenie nowego tematu odnośnie tego koncertu:)))
Marzy mi się także sympatyczna akcja fanów z Polski, gdzie na początku 'Forever' wszyscy podnosimy biało-czerwone flagi z napisem 'Thank you for coming home' :D:D
Marzy mi się także sympatyczna akcja fanów z Polski, gdzie na początku 'Forever' wszyscy podnosimy biało-czerwone flagi z napisem 'Thank you for coming home' :D
nic takiego im robić nie będę, phi.
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
to może zbierze się jakaś większa ekipa z Poznania hm? skoro wszyscy przez Poznań - ja nawet może mogłabym przenocować ze 2 osoby... jakbyśmy się jakoś fajno zorganizowali to się skuszę chyba na ten koncert
_________________ Music is my religion and I believe in rock.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum