Nie wiem, może jestem głupia, ale chcę wysłać PW, ale ciągle się nie wysyła :/ Możecie mnie nazywać jak chcecie, ale one się naprawdę nie wysyłają! Zapisują się w "Do wysłania" :/
_________________ "Nothing comes that easy,
And nothing comes for free.
Something comes from nothing,
If you are willing to believe!"
a ja myślałem, że chodzi o PW w sensie Przedwczesny Wytrysk (w jakieś komedii tak ten skrót rozkminili ) i sobie myślę, co tu sie dzieje na tym forum, co to za tematy
Postaram się rozwiązać problem z PW... czyli Prywatna Wiadomością, oczywiście.
Nie wiem czemu tak jest, lae z tego co pamiętam to juzkiedyś sytuacja sie powtarzała. Pokombinuje, a jeśli mzoęcie to wstrzymajcie sie narazie bez wysyłania PW. Jeśli chcecie się z kimś skontaktować to używajcie GG, e-mail. Większosć ma te dane uzupełnione w profilu z tego co widze. Btw. niech każdy wpisze jeśłi jeszcze nie ma.
Ha, a nie mówiłam że Master Archon na pewno nie odmówi?
PS:
Archon, wiadomość którą chciałam wysłać na PW miała pójść do ciebie I wtedy zrozumiałam że coś nie tak ... W każdym bądź razie na twoje pytanie z PW odpowiadam TAK i życzę powodzenia w naprawianiu
_________________ "Nothing comes that easy,
And nothing comes for free.
Something comes from nothing,
If you are willing to believe!"
Przydałoby się jakoś zakomunikować, że dostało się PW.
Powinna być jakaś informacja na forum, bo ja np. wysłałam PW jakiś tydzień temu i albo to olał, albo tego nie widzi
A i ja miałam w święta sytuację, że pisząc właśnie do niego wiadomość zobaczyłam dwie nieodczytane wiadomości - jedną z lipca, a drugą z września czy października
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
A nie macie czasem blokady pop-upów w przeglądarkach włączonej? Bo mi się wydaje, że jak dostawałem PW to wiadomość o tym pojawiała się własnie w okienku pop-up przy wejściu na stronę...
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
No mi normalnie pop-up wyskakuje. Poza tym powinnaś być powiadomiona per e-mail o nowej wiadomości. Z tego co pamiętam to od zawsze na tym serwerze były problemy z dochodzeniem PW. Spokojnie, już niedługo przeprowadzka.
~Mart napisał/a:
To z sympatii było po prostu
To wy moze dalej na PW sobie piszcie o takich rzeczach.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum