Nie będę nowego tematu zakładała, tylko poproszę. Błagam znajdźcie mi program GoGear. Program, sterownik czy co to tam jest, do empetrójki potrzebne. Szukam go od dwóch tygodni, bez rezeultatów
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
No pomóżcie mi. Kto tam się zna na tym... sin? :mrgreen:
Wywołany do tablicy! :p
GoGear to jest model MP3 Philipsa... rozumiem, że ten właśnie masz. Ale co do niego potrzebujesz? Sterowniki, firmware? Najlepiej napisz co chcesz zrobić.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Koleżanka mi dała żeby jej przegrała tam kilka ( - dziesiąt? ;p ) rzeczy, bo nie opłaca się płyt marnować, a mailem nie będę słała.
Kiedy podłączam ją do komp. to zaczyna mi się coś tam instalować i każe potem zainstalować GoGear, więc chyba sterowniki. Szukałam tego w necie ze 3 h chyba i nic nie znalazłam.
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Jakieś sterowniki i programy powinny być dołączone do MP3, a jak koleżanka nie dała Ci CD to i tak bez zadnych sterowników powinno się dać skopiować muzykę metodą "przeciągnij i upuść". Spróbuj też w Winampie to zrobić... czasem jest tak, że Windows nie wykrywa a w Winampie wszystko działa.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
W moim aparacie oraz w Nokii 3110 owe sterowniki instalują się natychmiast po połączeniu z komputerem (ku mojemu zdziwieniu, w komórce był wręcz cały instalator rozbudowanego managera Nokia Suite)
I właśnie tu zaczynają się schody. Ona normalnie podłączała tą empetrójkę do komputera bez żadnej płyty ze sterownikami. Ładowała muzykę właśnie przez wrzucanie na dysk wymienny, jednak po podłączeniu mp3 u mnie żaden dysk się nie pokazuje.
A może to przez, to , że ta mp3 jest niby zepsuta, ale ona się upiera, że wgrywać można, tylko słuchać się nie da ;p W sumie, kiedy ją włączam, to pokazuje się tylko 'Philips' no wyświetlaczu i wsjo. A przez winampa coś tam patrzyłam, ale chyba mi się nie pokazywało nic czym można by było to załadowac.... No nie wiem, tajemnicza sprawa
Oddaj koleżance, jeśli będzie mogła wgrywać muzykę to pomyślimy, bo na razie nie przychodzi mi do głowy nic innego... niż to, że jest zepsuty. :p
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum