elo mam do Was małe question, nie wiecie może co mam zrobić, żeby w końcu ta pieprz**a nagrywarka dvd zaczęła mi nagrywać, a nie pieprz*ć płytkę za płytką :p to już coś 3 dvd z rzędu, którego za ch**a nie chce mi nagrać :/ dochodzi np. do 70% pojawia się błąd i dvd ląduje w koszu :/ Jeśli nagrywam na normalne CD to wszystko jest w porządku :/ Więc nie wiem o co chodzi, bo do niedawna wszystko działało bezproblemu i normalnie mogłem nagrywać na nośnik DVD :/ Looknijcie na screen'a to zobaczycie o co mi konkretnie biega :
no właśnie już obniżyłem do 4x nagrywając poprzednią dvd i myślałem, że to coś da :p jak widać nie pomogło, no ale co mi tam spróbuje na najniższej z możliwych i zobacze choć trochę mnie to dziwi, bo w sumie dotychczas nie było problemu z nagrywaniem na wyższych prędkościach :/
Mogłeś napisać przynajmniej model nagrywarki (na szczęście wyczytałem na screenie). Jak długo ją masz? Wcześniej nagrywała normalnie, czy jest nowa i od początku nie nagrywa? Jaki masz firmware? Może trzeba zainstalowac najnowszy? Jak dalej masz problem to rozwiązania szukaj na cdrinfo.pl - bardzo dobra strona.
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Wcześniej nagrywała normalnie, czy jest nowa i od początku nie nagrywa?
Nagrywała normalnie wszystko co popadło, kiedy chciałem i ile chciałem
Mikez napisał/a:
Jak dalej masz problem to rozwiązania szukaj na cdrinfo.pl - bardzo dobra strona.
No już wszystko działa :p nie wiem o co to biegało, czy to jakiś 'chwilowy' zastój był, ale dziś już normalnie 2x DVD wypaliłem i wszystko OK także nie wiem czemu ostatnio tak przyświrowała...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum