no ale wiesz download to nie to samo co live w jakiejś polskiej TV
To raz, a dwa czasem lepej jest jak Ci telewizja wyznacza kiedy ile oglądasz czyli regularnie w czwartki. A tak jak samemu sobie włanczasz, to zawsze jest taka myśl "a mozesz jeszcze jedne odcinek. Przecież to tylko 44minuty". Takim sposobem mój kumpel przesiedział 9 godzin jednego dnia przy Prison Breaku. No, lae to juzpo prostu trzeba nie nzać umiaru. :razz:
No ja też tyle. Dla mnie jest to jeszcze w granicach rozsądku. Chyba raz mi isę zdarzyło, że 4 zobaczyłem, ale to nie było szkoły, wciągajaće odcinki itd.
Ja wytrwałbym cały, ale serio w TV puszczali cał sezon. Btw. zacząłem oglądać trzecie sezon Prison Break. Świetne jak narazie. Jest po piątm odcinku... ale niech już zacznać kręcić reszte. Z tego co słyszłame to dopiero w lutym wznawiają.
Prison Break w porównaniu do LOSTów jest bardziue komercyjny. Sprzedaż odcinków na DVD, jakieś reklamy, ciągle sprzedającoś. Pod tym względem bardzije lubię lostów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum