ja to widze inaczej - predzej sie dogada chlop z chlopem niz baba z baba, a co do organizacji wsrod dziewczyn czy tam juz kobiet to smiac chce, brak widzenia w przyszlosc itp
tak wiec im mniej kobiet w rzadach tym lepiej choc nie mowie zeby ich nie mialo byc, wszedzie wszytskiego po trochu;D
hmm... rzeczywiście temat jak najbardziej o powieszeniu Husajna :p
[PS. a do mnie by się Mart zaraz doczepiła :p a sama offtopa w offtopie robi ;p szczyt szczytów ... :p 8) ]
Moderatorka ;p : ooj ciiiii.... ;p Ale dobra, koniec w takim razie offtopa.
Podobno tak szybko wykonali wyrok na Husajnei bo Amerykanie chcieli sie go pozbyć dlatego, że mógł zacząć sypać tych Amerykanów, którzy pomagali Husajnowi. Tak przynajmniej słyszałem.
thmc napisał/a:
a co do tego czy bym zabił kogos kto zabił członka mojej rodziny (ale fajne zdanie) .... odpowiedz jest prosta : TAK , zabójstwo to było by słabe okreslenie
delektowałbym sie jego śmiercią , która napewno nie byłaby powolna i przyjemna
Trudno jest mówić o tkaich sprawach bo własciwie sam nei wiem jak bym sie zachował bedąc w takiej sytuacji. Myśle,że anwet w największej złosci bałbym się zabic kogoś, nie mówiąc tutaj o szczegó,nym okrucieństwie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum