FAQ | Szukaj | Użytkownicy | Grupy
Rejestracja | Zaloguj

Odpowiedz do tematu
Poprzedni temat :: Następny temat
Pomóż PapaRoach.PL
Autor Wiadomość
Archon 
Administrator

Znaków: 565623
Znaków/post: 326
Wysłany: 25-01-2007, 12:01    Pomóż PapaRoach.PL

Jak pewnie zauważyliście nasz serwis używa domeny .pl za którą niestety trzeba płacić.

Zwracam się do was z prośbą o wsparcie finansowe. Serwis PapaRoach.PL postanowił sprzedawać konta e-mail w domenie paparoach.pl. Oznacza to tyle, że twoje konto e-mail będzie miało adres twoja_ksywa@paparoach.pl. Pojemność konta ograniczona pojemność serwera, na którym stoi serwis, czyli jeszcze sporo. Konta nie mają ograniczenia miejsca, ale proszę nie przesadzić (np. trzymając na nim setki MB filmów czy MP3).

Cena jednego Konta e-mail na rok to: 10zł
Cena jednego konta e-mail na wieczność: 15zł

Uwaga! To nie wszystko. Do konta e-mail dostajesz 20MB miejsca na serwerze WWW* w subdomenie paparoach.pl, czyli:

Twoja_nazwa.paparoach.pl lub paparoach.pl/twoja nazwa

I jeszcze jeden bonus. Przykładowo, jeśli masz konto www.fanka.paparoach.pl to twój adres e-mail może wyglądać: jakas_nazwa@fanka.paparoach.pl.

Dzięki serwerowi na stronę WWW możesz zainstalować bloga, fan listing czy własne forum w domenie paparoach.pl. Zobacz ile kosztuje konto e-mail u firm, które udało mi się znaleźć w Google:
http://www.eskrzynka.net/
http://rubikon.pl/rubikon/oferta/mailbox.html
http://hosting.wiara.pl/pocztap.html

Pamiętaj, że nigdzie indziej nie dostaniesz konta e-mail w domenie paparoach.pl. Myślę, że ceny nie są wygórowane, a dzięki temu pomożesz serwisowi PapaRoach.PL.

Mogę bezpłatnie uruchomić konto pocztowe na 7 dni.

*pakiet miejsca na serwerze www jest aktywny prze jeden rok, nawet wykupując wieczyste konto e-mail. Przedłużenie ważnosci konta to 5zł na rok.

Byliby zainteresowani koszulkami z logo Papa Roach? Również celach zbierania pieniążków na przedłużenie domeny.

Bóg zapłać wszystkim wspierającym serwis. ^^

~Marta 
VIP

Znaków: 702655
Znaków/post: 197
Wysłany: 25-01-2007, 3:50    

Koszulka? Byc moze ;p

Ale nie bede poslugiwala sie mailem z paparoach.pl ;p Przykro mi ;p

Archon 
Administrator

Wysłany: 26-01-2007, 10:44    

Jełśi na serio jesteś zainteresowana koszulą to zagadaj na tlenie jak bedziesz to Ci wyjaśnie szczegóły. :) Spoko, nie chcesz poczty to nie. Bebe dziwczynka. :)

Archon 
Administrator

Wysłany: 28-01-2007, 10:04    

Wielki dzięki. :) Jak cośto pisz PM na forum albo moje GG# 3205714, e-mail: archon@archons.info.

Odpowiedz do tematu