Dziś skończyłem, a zacząłem równo dwa tygodnie temu. Tyle czasu zajęła mi praca nad serwisem Polish Drinkers. Przez większość czasu robiłem silnik tego systemu, całkowicie w PHP, dane zapisywane są w plikach binarnych, bez żadnych tam baz danych. Grafika nie jest wybitna aczkolwiek myślę, że nie naganna.
Och! Jak miło się poczułam, kiedy na powitanie ujrzałam zdjęcia flaszki z Sobieskim! Mam sentyment do tej gorzały Bo i pod takim wezwaniem jest moje lo ;]
Ale Archon! to nie może tak być! Więcej alkoholu w menu!
p.s. proszę dodaj do wódek - Krakowską
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Hehe.. tak myślę, że bede musiał tę białą ramke powiększyć. Czy wywalić coś? Szczerze mówiąc to wina mogły by polecieć... sam kocham winka, ale jakoś tak... do PD pasują mi bardziej jakieś jak ktoswyżej napisał tanie w kartonie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum