raczej za mało...tego co ja chce kupić nigdy nie ma na allegro ;]
a co chcesz kupić ?
Najpierw była płyta , którą sprzedawca miał przed premierą , potem Days of Grace , a już nie długo na allegro premiera Metamorphosis z Davem na perkusji !
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Najpierw była płyta , którą sprzedawca miał przed premierą , potem Days of Grace , a już nie długo na allegro premiera Metamorphosis z Davem na perkusji !
To jeszcze nic, niedługo na Allegro pewnie pojawi sie Metamorphosis wydane nie przez Universal, ale przez światową wytwórnie-potentata TDK !!
_________________ Mięso też byś chciał? Żryj włosy z penisa!
To już lepiej poczekać aż normalna wersja stanieje, niż kupować tę PL. Mogliby przynajmniej nie psuć okładki tym małym druczkiem wokoło...
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
To już lepiej poczekać aż normalna wersja stanieje, niż kupować tę PL. Mogliby przynajmniej nie psuć okładki tym małym druczkiem wokoło...
Polska wersja to jest tragedia nad tragediami , biedniejszego wydania płyty nie widziałem jak żyję (no może poza płytą mojego kumpla , ale on to wydał na płytach po 50 groszy i wsadził je do papierowego opakowania )
_________________ 'Internet jest dobry' - Szip 31.07.2010, Kostrzyn nad Odrą
Polska wersja to jest tragedia nad tragediami , biedniejszego wydania płyty nie widziałem jak żyję (no może poza płytą mojego kumpla , ale on to wydał na płytach po 50 groszy i wsadził je do papierowego opakowania )
Widziałem gorsze wydania zwykłe, serio. Problem wydania polskiego jest taki, że zwykłe wydanie jest bardzo dobrej jakości - nowoczesny box, pomysłowa wkładka, dobrej jakości papier i plastik, więc jest spory kontrast pomiędzy nimi. Naprawdę sporo jest płyt które mają tylko jedną karteczkę zamiast książeczki, nie mówiąc już o standardowym pudełku - 99% płyt.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum