Jak dzisiaj zobaczyłem jak Aeander stworzył temat o nickach to ja pomyślałem, żeby tak może wyjaśnić co oznaczają wasze podpisy(nie wiem czy taki temat był jeśli tak to sorki)
No to mój jest to urywek tekstu jednej z piosenek Aerosmithu "I don't want to miss a thing", który mi się spodobał po usłyszeniu go jako soundtrack filmu Armagedon, który można było niedawno zobaczyć na polsacie(był on puszczany już podajrzę z trzeci raz, a ja ją zapamiętałem po pierwszym obejrzeniu go). Bardzo mi się ta piosenka spodobała(gdy ją słyszę przechodzą mnie ciarki jak za pierwszym razem) i jej słowa, więc dlatego wrzuciłem ten tekst jako podpis:)
_________________ I don't wanna close my eyes
I don't wanna fall asleep
'Cause I'd miss you, baby
And I don't wanna miss a thing
'Cause even when I dream of you
The sweetest dream would never do
I'd still miss you, baby
Wcześniej w podpisie reklama serwisu o zespole który wyrwał mi ćwierć czasu spędzonego na słuchaniu muzyki i za to jestem mu również wdzięczny.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Jeszcze nigdy nie kliknąłem w żaden link w podpisie jeśli nie było jasno napisane dokąd prowadzi.
A co do linków w samych postach, łosz jak mnie to denerwuje, że nie są podkreślone... Aż sobie kiedyś napisałem UserCSS-a do tego forum, ale efektem ubocznym jest, że zapominam je ręcznie podkreślać by inni widzieli, przydałby się fix. :p
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Mój podpis może być wyrazem kultu dla niebytu, jako elementarnej cząstki mojej chorej wyobraźni. Można też odbierać go jako metaforyczne przedstawienie próżni, kosmosu, wszechświata. Może to świadczyć o zamiłowaniu autora do owej próżni jako braku istnienia w najzwyklejszym tego słowa znaczeniu. Moim zdaniem, po prostu nie mogłem nic sensownego wymyśleć
Jakie słownictwo Aeander:P Skąd Ty je wytrzasnąłeś?
I'd still miss you, baby
Proszę Cię nie pisz takich rzeczy, bo jak wejdzie tu ktoś z zewnątrz, to pomyśli, że jesteśmy półidiotami nie wiedzącymi, co to znaczy 'metafizyczny' tudzież 'elementarny' ;p
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Ja wiem, a i tak zrozumiałem tylko ostatnie zdanie. :p
Jeszcze tylko piwska... ach, przepraszam: złocistego napoju brakowałoby Gallowi do szczęścia.
A co do linków w samych postach, łosz jak mnie to denerwuje, że nie są podkreślone... Aż sobie kiedyś napisałem UserCSS-a do tego forum, ale efektem ubocznym jest, że zapominam je ręcznie podkreślać by inni widzieli, przydałby się fix. :p
Pomyśle co da się zrobić.
Aeander napisał/a:
Mój podpis może być wyrazem kultu dla niebytu, jako elementarnej cząstki mojej chorej wyobraźni. Można też odbierać go jako metaforyczne przedstawienie próżni, kosmosu, wszechświata. Może to świadczyć o zamiłowaniu autora do owej próżni jako braku istnienia w najzwyklejszym tego słowa znaczeniu
Hmmm... dzięki za tę chwilę reflekcji na temat niczego.
Mój podpis jest z piosenki Pillar - "Everything". Podobają mi się te słowa - nie osiągniemy bez pracy, ale jeśli uwierzymy, możemy osiągnąć wszystko ;-)
_________________ "Nothing comes that easy,
And nothing comes for free.
Something comes from nothing,
If you are willing to believe!"
Odechciewa mi się wszystkiego jak myśle o edycji skórek do PhpBB i po prostu nie chciało mi sie, ale uświadomiłeś mi, że nie będzie tak źle. Dzieki Sin.
Mój podpis: Ramones/Children of Bodom - Somebody Put Something In My Drink
Rozprasza mnie (a może nawet irytuje) to wyśrodkowanie... :p
Nom mnie też....Nie można skupić się na tym co pisze w poście...
I'd still miss you, baby
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum