_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Przeglądałem stare zakładki w Firefoksie i po prostu musiałem ustawić sobie ten obrazek w sygnaturce gdy się na niego natknąłem. :p
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
no pasaran! (hiszp. "nie przejdą") - hasło rzucone podczas wojny domowej w Hiszpanii i dzień po wybuchu rebelii faszystowskiej, obecnie używane głównie, lecz nie tylko, przez środowiska lewicowe.
_________________ "i don't feel guilty for anything. i feel sorry for people who feel guilt" - ted bundy.
no pasaran! (hiszp. "nie przejdą") - hasło rzucone podczas wojny domowej w Hiszpanii i dzień po wybuchu rebelii faszystowskiej, obecnie używane głównie, lecz nie tylko, przez środowiska lewicowe.
tak wiem ! Dowiedziałem się o tym gdy przesłuchiwałem dyskografię T.Love
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
Twój opis zobaczyłem dopiero przed chwilą i domyślałem się, że tu napisałaś, więc zajrzałem. :p
Dla niewtajemniczonych: Stachursky - 2009, utwory "Dosko" i "Jam jest 444".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum