Pomyślałem, że warto zrobić temat o płytach PR wyprodukowanych przed Infestem, czyli przed 2000r. Mówcie, co o nich myślicie, jeżeli chociaż je znacie ;]
Ostatnio przesłuchałem PfC i OFFYY. Często mówimy o nagłych zmianach stylu PR względem Infesta. Aczkolwiek biorąc pod uwagę ich wcześniejsze albumy, doszedłem do wniosku, że oni od początku bardzo się zmieniali co każdą płytę. Tak więc nie należy mówić, by stanęli przy 'prawdziwym stylu PR' - Infeście, bo gdyby nigdy nie zmienili swojego grania, to moglibyśmy zapomnieć o albumie Infest.
Ja tam zawsze mowie, ze moim nr 1 jest Let'em know. Ze wzgledu na genialne Legacy. W ogole dziwie sie,z e tego nie wydali na tych dostepniejszych, pozniejszych plytach. Do infest'u by pasowalo akurat.
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Ja tam zawsze mowie, ze moim nr 1 jest Let'em know. Ze wzgledu na genialne Legacy. W ogole dziwie sie,z e tego nie wydali na tych dostepniejszych, pozniejszych plytach. Do infest'u by pasowalo akurat.
Ja powiem tylko tyle, że mnei zawsze kręciły bardziej takie różne demówki, EPeki itd. niż albumy. Moze dlatego, zę albumów dużó sie sługo i dla urozmaicenia cosinnego. Sam nie wiem dlaczego tak jest.
Przyznaje się. Pierwszy raz słyszałem o piosence Legacy na Infest.
A mówiąc "czasem był jako hidden track" macie na myśli, że to losowo był wrzucane czy jakaś seria w danym kraju na przykład była wypuszczana z tą piosenką?
No więc co tu powiedzieć o 'July'... ma w sobie to coś. Słysząc "July... July..." można wpaść w trans. Nie podoba mi się ten utwór, ale nie mogę się od niego oderwać... ma duszę. 'July' zwrócił moją uwagę zanim go usłyszałem...
A po usłyszeniu go widzi się wszędzie lipcowe daty... to znaczy... zaplanowałem otwarcie swojej strony na 4 lipca słuchając 'July'.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
No coś jest w tym kawałku, chyba najczęściej wymieniany w tym temacie.
"July" nie jest złe, ale mi bardziej z przedinfestowych podchodzi "Orange drive palms" - dziwny kawałek ale tak jak sin'a wciąga July tak ja się nie mogę od ODP oderwać.
To ja tak zapytam przy okazji, ma ktoś Caca Bonita? ;>
Też już mam, ale chcę się upewnić, bo to co pobrałem jako "Gerber" to "GrrBrr" z OFFYY, natomiast "DIRTYcutFREAK" to to samo co utwór o tej samej nazwie również z OFFYY... tyle się naszukałem, a równie dobrze mogłem skopiować te 2 utwory z OFFYY do folderu "Papa Roach - 1995 - Caca Bonita" pozmieniać tagi i wyszłoby to samo. :p Nie obraziłbym się gdyby były nagrane ponownie tak jak WTBW czy Tightrope.... szczególnie gdy zmienili nazwę utworu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum