Na pewno nie dziś, dla mnie kupowanie na eBayu to wciąż czarna magia... Zresztą koszty przesyłki są zbyt duże by kupować tak pojedyncze płyty.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Dla mnie OFFY jest lepsze niż TPS. Ta płyta trzyma klimat jaki był jescze w małym stopniu na GAWM.
Dla mnie jest genialna.
Co do LEK - lepsza wersja WTBW niż na LHT co do pozostałych kawałków, lubie je tu i na infescie.
5TD- świetna EPka- July i My Bad Side rlz. Mocna wersja Thrown Away, Revenge in Japaneese też świetne, Tambienemy - nie najgorsze
PFC - nie lubię:p
sin napisał/a:
Też już mam, ale chcę się upewnić, bo to co pobrałem jako "Gerber" to "GrrBrr" z OFFYY, natomiast "DIRTYcutFREAK" to to samo co utwór o tej samej nazwie również z OFFYY... tyle się naszukałem, a równie dobrze mogłem skopiować te 2 utwory z OFFYY do folderu "Papa Roach - 1995 - Caca Bonita" pozmieniać tagi i wyszłoby to samo. :p
Tak, ale jego nowsza wersja. Był też na maxi singlu Last Resort, chyba wersja US.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Pod względem muzycznym na pewno można porównać, na pewno nie pod względem produkcji, a odnosząc się do Twojego porównania (pewnie Ci chodziło o kluby, a nie o wioski:P) to chyba bardziej racjonalne jest porównanie umiejętności zawodników niż wynagrodzenie jakie dostają zawodnicy:P. Choć i tak prawie wszystko zależy od kasy
To, że są zupełnie inne nie znaczy, że nie da się stwierdzić którą się bardziej lubi słuchać.
wrzuć to lb sucks. być może skojarze czy miałem ten sam plik.
A co do tej płyty.
tracks 1- 14 - możemy przyjąć że to mieszanka live z różnych koncetów
track 16 - to pewnie wersja SLMN co miała być na Infest
track 17 - tego nie znam
track 22 i 23 - możemy założyć że coś z demówek lub koncertowe ICU albo Ill Be With You.
Zastanawia mnie czemu papa roach na oficjlanej stronce odcięli się od tego co było przed Infest. Na pierwszej(?) wersji paparoach.com po premierze albumu była pełna dyskografia.
dokładnie to samo, już pamiętam czemu to wywliłem :razz:
ze względu na wokal i że nie ma tam słowa o lb.
dużo kapel chciało się wyporomować tagując swoje kawałki jakąś sławną kapelą.
Pamiętam jak kiedyś ściągłem jakieś demko LP i na końcu lub początku piosenki tekst"sorry we aren't LP but we want to be famous like they" coś w ten deseń, ale oni chociaż coś fajnego grali.
W Liquid Diet jest śmieszny rap jeśli chodzi i barwę głosu, ale nawijka jest konkretna. Orange Drive Palms zawiera klimatyczne momenty i dobry riff. July zaś ma w sobie coś, co sprawia, że kawałek zapisuje się w pamięci słuchacza A jeśli chodzi o inne kawałki przedinfestowe, to dobre są jeszcze Tambienemy i Snakes
A mi się podoba LB Sucks... pewnie zacznę słuchać zamiennie z Dendrilopis..
nie chciało mi się zakładać nowego tematu więc napiszę to tutaj Pewnie zauważyliście - lub nie - że na końcu Snakes (w wersji Let'Em Know) jest jakiś dziwny głos Coby'ego. To jest puszczone od tyłu po prostu (nie wiem czy ktoś już poruszał ten temat;p).
A tekst puszczony od tyłu to:
Cytat:
I don't want it
I don't need it
I don't like it
I don't want it
I don't need it
What the fuck is it?
jeszcze przed linijką "I don't want it" na początku jest ucięte "I don't like it" i słychać tylko 'like it' ('like' też jest ucięte).
_________________ Do you like how it feels
To be bit in the neck by the snake that kills
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum