1. Imię i nazwisko (pseudonim): e, co mi tam... Agata Borowska, ale i tak większość mówi mi paszcza
2. Płeć: żeńska
3. Miejsce zamieszkania: Sieraków Wlkp / ostatnio też Poznań
4. Data urodzenia: 30.05.1990
5. Słuchasz Papa Roach: z przyjemnością
6. Ulubiona piosenka Papa Roach: nie potrafię tak zdecydowanie jednej wybrać... może BAAI, może Blood, może Snakes, może Decompression Period, a może jeszcze inna? widać, jaka zdecydowana jestem.
7. Ulubiony album Papa Roach: Infest
8. Jak trafiłeś/aś na te forum?: a żebym to ja pamiętała... bo pewnie nie pamiętacie, ale ja na tym forum (no może nie dokładnie na tym, ale na poprzedzającym byłam już parę lat temu, nawet mam tu dowód... później zniknęłam, a teraz powracam ;] )
9. Podaj swój ulubiony fansite o Papa Roach i dlaczego akurat PapaRoach.PL?: a to chyba oczywiste jest
10. Kiedy pierwszy raz poznałeś/aś twórczość Papa Roach? Opisz doznania: kiedy pierwszy raz to nie pamiętam, ale taki przełomowy moment był gdzieś chyba w czerwcu albo lipcu 2004 jak zobaczyłam w tv She Loves Me Not- spodobało mi się i zainteresowałam się PR. Musiałam już się z nimi wcześniej zetknąć, bo coś kojarzyłam, ale słabo- najwyraźniej było to dośc dawno.
11. Słuchasz jakieś muzyki poza Papa Roach? Jakiej?: Ano głównie rockowe klimaty, chociaż mam też słabość do pop-rocka i jestem bardzo podatna na wpadające w ucho melodie i chwytliwe refreny Cóż, hardkorem to ja nie jestem.
12. Grasz na jakimś instrumencie? Jakim?: uczę się na perkusji, ale to takie początki zupełne
13. Jak wygląda twoja podkładka na mysz: WSZiB Poznań, nie wiem skąd to się tu wzięło
14. Ulubiona gra: mahjong
15. Ulubiony program w telewizji: anime w hyperze
16. Ulubione czasopismo: Angora
17. Ulubione zajęcie: leniuchowanie i przebywanie na łonie natury
18. Najgorsze uczucie: bezradność chyba
19. Najlepsze uczucie: spełnienie
20. Ulubiona muzyka: patrz punkt 11
21. Pierwsza myśl po obudzeniu się rano: moje myśli po przebudzeniu są raczej chaotyczne
22. Czy jest ci niedobrze w czasie podróży?: nie
23. Lubisz szoferować?: jeszcze prawka nie odebrałam, więc nie wiem
24. Rollercoaster (do góry, w dół, dookoła..): do góry raczej
25. Wolisz pióro atramentowe czy ołówek?: ołówek
26. Ile razy dzwoni telefon zanim go podniesiesz?: duuużo
27. Jak byś nazwał/a swojego syna?: chyba jakoś na M
28. A córkę?: a nie wiem
29. Twoje ulubione jedzenie: słodycze! i spaghetti
30. Lody Waniliowe czy czekoladowe: czeko czeko
31. Pioruny i błyskawice - straszne czy trzymające w napięciu: straszne dopiero jak walą za blisko, poza tym lubię
32. Jaki będzie/był Twój pierwszy samochód ?: o ile jakiś będzie to pewnie volkswagen
33. Jeśli byś miał/a możliwość spotkać się z kimkolwiek żyjącym albo nie, kto by to był?: Jezus (no co?)
34. Ulubione picie?: woda
35. Ulubiona bajka?: Muminki! Rządzą.
36. Jadasz pieczone brokuły?: nie jadam, ale jak serwujecie to z sosem czosnkowym poproszę
37. Gdybyś mógł/a robić to co chcesz, co byś robił/a?: przeniosła się do Doliny Muminków ;]
38. Zakochałeś/łaś się już kiedyś ?: ee, chyba nie
39. Chodzisz z kimś? Jeżeli nie to chodziłeś/aż już?: szczęścia w miłości jak dotąd brak kompletny
40. Co wisi na ścianie nad twoim łóżkiem?: W Sierakowie nad łóżkiem to taka mała gipsowa... płaskorzeźba? obrazek? nie wiem jak to nazwać. A trochę na prawo od łóżka plakat PR z autografami Na stancji stary plakat PR i Alex Turner z kalendarza
41. Co jest pod Twoim łóżkiem?: bardzo mało wolnej przestrzeni
42. Pepsi czy Cola?: jeden pies, i tak piję baardzo rzadko
43. Ulubiony film?: trudno tak jeden wybrać... może Se7en, może Donnie Darko
44. Jesteś prawo czy lewo ręczny/a: praworęczna
45. Prawidłowo trzymasz dłonie pisząc na klawiaturze?: a żebym to ja wiedziała
46. Gdybyś był/a narzędziem ogrodowym, to czym?: sekatorem
47. Twój Szczęśliwy numer?: nie mam
48. Twój znak zodiaku?: Bliźnięta
49. Ulubiony sport?: spacerowanie ;]
50. Przylatuje UFO i chce cię za przedstawiciela ludzkości, co ty to?: i co, mam się za wszystkich wstydzić?
51. Supermen czy Batman? Kto jest lepszy?: Batman, no ba!
52. Co dla Ciebie znaczy słowo „miłość”: ech... chyba największe pragnienie.
53. Cecha, która musi mieć twój/oja wybranek/nka: Tu nie ma o czym mówić, jak się tego kogoś spotka, to się raczej wie...
Uff... Toż to wyczerpująca ankieta była. Ale lubię takie nawet.
Witam, witam! Na powrót mi się zebrało, tylko teraz z dostępem do netu i z czasem raczej będę miała kiepsko w związku z mieszkaniem na stancji i studiami, więc nie wiem jak to moje udzielanie się tu będzie wyglądać. Mam nadzieję, że nie przepadnę znowu.
Do powrotu zachęcił mnie wspólny wyjazd na koncert z poznańską ekipą I w ogóle przez ten koncert moje uczucie do PR, że tak powiem odżyło. VLC!
rozwaliło mnie: pApA rOaCh fOrOoM ;d a szczególnie słowo Forum
Weźcie to wykasujcie... jaki wstyd Chciałem napisac że młody i głupi byłem, ale ja już wtedy miałem 15 lat, to wcale nie taki kurde młody... ale głupi za to
Paszcza, muszę Ci powiedzieć że jesteś hardkorem Niecałem dwa miesiące po starcie tej strony... to wtedy w ogóle ktoś wchodził na moją stronę?
paszcza napisał/a:
a żebym to ja pamiętała... bo pewnie nie pamiętacie, ale ja na tym forum (no może nie dokładnie na tym, ale na poprzedzającym byłam już parę lat temu
To nawet nie poprzedzające, i nawet nie to poprzedzające poprzedzające... Wtedy to jeszcze chyba była jakaś darmówka generowana automatycznie, nie wiem czy xt.pl nie miało takiej opcji wtedy
paszcza napisał/a:
Jak byś nazwał/a swojego syna?: chyba jakoś na M
Bardzo ładnie
paszcza napisał/a:
trudno tak jeden wybrać... może Se7en, może Donnie Darko
I jeden i drugi świetny Ze wskazaniem na "Seven" oczywiście.
Witam!
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Niecałem dwa miesiące po starcie tej strony... to wtedy w ogóle ktoś wchodził na moją stronę?
Ja jak wszedłem pierwszy raz to siedziałem z dwie godziny chyba. Jakby nie patrzeć trochę info tutaj było. A i w dziale Media były linki do piosenek, które słuchało się na stronie - całość z jakiś ruskich serwerów. W czasach kiedy nie było youtube'a to było dla mnie coś.
rozwaliło mnie: pApA rOaCh fOrOoM ;d a szczególnie słowo Forum
Weźcie to wykasujcie... jaki wstyd Chciałem napisac że młody i głupi byłem, ale ja już wtedy miałem 15 lat, to wcale nie taki kurde młody... ale głupi za to
Mikez, nie przejmuj się... ja wczoraj znlazłam swoje wpisy w księdze gości z 2005... <ściana>
A ja mówiłam mojemu bratu, jak miał 15 lat, że głupi był... a na bank był mądrzejszy ode mnie
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
kimberek, ja to byłam ta niepasująca kolorystycznie Czerwona kurtka, fioletowa bluzka i czarno-szare spodnie. Nie wiem czy to dużo mówi. Jakby co mogę wstawić zdjęcie.
Mikez napisał/a:
nie wiem czy xt.pl nie miało takiej opcji wtedy
Ano to było xt.pl . Nie pamiętam, czy od początku, czy po przeniesieniu, ale było.
No to zapraszamy do działu Fani, jest tam wątek "Nasze zdjęcia". Bardzo bym chciał, ale niestety nie pamiętam Cię... :P
qki napisał/a:
rozwaliło mnie: pApA rOaCh fOrOoM ;d a szczególnie słowo Forum :P
A skąd Ty masz tego screena qki? :P
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
No i się wydało, że nie przeczytałem całej ankiety... no cóż, czytam tylko te podpunkty które mnie interesują, bo na przykład po co mi wiedzieć czy jecie pieczone brokuły?
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum