A ja mam palarnie w formie balkonów, co prawda nie wieje tak przeraźliwie, ale można się tam zabić, bo tak ślisko jest Dzisiaj dziewczyna się przy mnie wywaliła na plecy ;D
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Ja tam nałogowo nie palę, ale ogólnie palenie lubię. Jak się wkór....albo zdenerwuję przed egzaminem to sobie zapalę. Zresztą kawa, fajka i sterta książek to jeszcze do nie dawna była moja codzienność. We wrześniu się szykuje ostra batalia więc z fajkami się nie żegnam na zawsze, bo teraz nie palę - nie mam potrzeby. Co do innych specyfików zioło jak najbardziej, tyle że wymaga wprawy, początki są różne hehe, cygara też próbowałem, osobiście najbardziej polecam sziszę smakową- np.jabłkową, niesamowita sprawa do piwa !!!
_________________ It's never too late to live your life,
the time is now, it's do or die!!!
Phi to z kim Ty tą szisze paliłaś skoro nuda była taka prawda że trzeba mieć z kim palić, nawet i bakę jak jarasz z smutasami to lipa i chore fazy nachodzą.
_________________ It's never too late to live your life,
the time is now, it's do or die!!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum