jedyny minus - brak tabelki na górze pod logiem z FOrum i innymi linkami ...
bardzo poręczne :p wtedy forum bedzie działać :p
<loop marquee="1" > forum </loop> jakos tak :pp
Nie rozumiem o czym do mnie rozmawiasz (a właściwie piszesz)...
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
tak jak na forum jest FAQ Szukaj użytkownicy .... a możesz wstawić tekst np . <loop marquee="1">Zapraszam na forum</loop> i wtedy tekst bedzie sie poruszał :p
tak jak na forum jest FAQ Szukaj użytkownicy .... a możesz wstawić tekst np . <loop marquee="1">Zapraszam na forum</loop> i wtedy tekst bedzie sie poruszał :p
Niepotrzebny bajer, nie lubie marquee, rzekłbym nawet nie znoszę ;p No i nie bannerem tylko topem jak już :p lol
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Szczerze mówiąc to ja też odczuwam brak tej górnej belki z najczęściej używanymi linkami pod topem. Ale tak nie jest źle i myśle, że da się przyzwyczaić.Poza tym na forum mozna wchodzic bezpośrednio z adresu www.forum.paparoach.pl
Mikez, pamiętasz co Ci mówiłem o tym, zęby nad newsami zrobić taki rotation banerów (nie myśle o konkretnej wielkości) promujących poszczególne działy serwisu? Chyba odświeżymy ten pomysł. Będize można dać np. baner forum, no i oczywiscie jeszcze paru działów, którymi można się pochwalić.
mozna byłoby dodac dzial "Cytaty", bo zarowno Coby, jak i reszta zespolu nie raz specyficznie sie wypowiadali.. pozatym stronka mi się bardzo podoba...
ale korzystam z niej od niedawna dopiero, dlatego jeszcze bledow i czegos co mi brakuje bardzo nie widze
POZDROO
_________________ "that's the way its gotta be 'cause it takes a crazy woman to love a reckless man like me"
pr*fReAk Okazjonalny słuchacz Wings of a Butterfly
Znaków/post: 336
Wysłany: 23-02-2007, 4:05
DAJCIE WIECEJ ZDJEC!! CALEJ GRUPY!!
_________________ Gdyby zwierzę zabiło z premedytacją, byłby to ludzki odruch.
NO niby dużo zdjęć jest, ale zawsze lepiej kiedy są w jednym miejscu. A juz wogóle kiedy są na najlepszym polskim fan sajcie Papa Roach. Pomyślimy nad rozbudową tego działu.
pr*fReAk Okazjonalny słuchacz Wings of a Butterfly
Znaków/post: 336
Wysłany: 24-02-2007, 6:28
~Mart napisał/a:
zdjecia masz w necie. od chuja. po co tutaj jeszcze...
wiem, tylko wam mowie co by moglo sie zmienic w koncu po to jest ten temat zeby wyrazac swoje zdanie o stronie.. i wlasnie jak dla mnie jest troche za malo zdjec ale to wasza strona i robcie z nia co chcecie
_________________ Gdyby zwierzę zabiło z premedytacją, byłby to ludzki odruch.
Wczoraj pokasowałem spam w komentarzach pod newsami.. zgadnijcie ile było komentarzy pod najbardziej zaspamionym newsem?
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Blisko, 3 to ostatnia cyfra liczby o którą mi chodzi.
_________________ Do you see the absurdity of what I am? I can't even express these things properly because I have to conceptualize complex ideas in this stupid limiting spoken language!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum