Jako rozwinięcie tego, co znalazło się na stronie głównej - oto wspomniany tam pierwszy news na stronie:
Cytat:
Witam w "pApA rOaCh cEnTeR"- nieoficjalnym, polskim serwisie zespołu Papa Roach. Strona nie jest jeszcze w pełni gotowa, ale z czasem będzie się coraz bardziej rozwijała.
Zapraszam do oddawania głosów w sondach, uczestniczenia w życiu forum, wpisywania się do księgi gości oraz wysyłania uwag i opinii na temat tej strony.
Zapraszam również na spotkania na czacie, które będą się odbywać w czwartki o godz. 20.
Najbardziej mnie rozbawiły teraz te spotkania na czacie Bo nie pamiętam, żeby kiedykolwiek ktoś na niego wchodził No dobra, raz zorganizowaliśmy chyba spotkanie, ale niewiele z tego wyszło fAlKę w nazwie strony i nazwach działów przemilczę, tez kiedyś byliście młodzi No i słodki jest ten jeden jedyny komentarz pod newsem powitalnym, o treści:
Cytat:
komentarz testowy...
Zaznaczam jednak, że nie ja go napisałem
_________________ [this reality is really just a fucked up dream]
Obecne forum jest młode, ma dopiero trzy lata Ale faktycznie, dziś...wczoraj były tez urodziny forum, bo choć powstało ono 30 września 2006 roku to dla userów otworzyliśmy je własnie 5 października wraz ze startem serwisu na domenie PapaRoach.pl
Spóźnione życzenia też przyjmujesz?:P Piękna rocznica, mam nądzieję, że strona (i forum) będzie działać jeszcze dłuuuuuuugie lata, bo cóż ja bym mogła robić w necie bez niej
Rozbrajająca jest sonda #2 w screenie pierwszej wersji strony
Ja chyba też bym nie wytrwała, ale po takich zdarzeniach jakie miały ostatnio miejsce pewnie cholernie bym tego żałowała. Więc tak samo jak koleżanka powyżej też Ci bardzooo podziękuję
_________________ „Muzyka to chińska łamigłówka, którą każdy rozwiązuje po swojemu i zawsze dobrze, bo jest bez rozwiązania”
Znaków/post: 445
Wysłany: 15-10-2009, 12:02
no sam prowadzilem kilka stron, i juz dawno slad po nich w sieci zaginal wiec tym bardziej gratuluje wytrwalosci i uporu - bo wiem, jak latwo takie cos porzucic - w koncu to tylko internet no ale forum tetni zyciem, to chyba Twoje najwieksze osiagniecie
_________________ We've sold our souls to rock'n'roll
Hail Hail rock'n'roll
They won't let us into heaven
We'we done all the sins of seven
The good, the bad, baby better like it
The party's started & it's better when you're dead
Baby where's your head ?
Dziękuję, dziękuję, skoro już wiem że dla niektórych forum jest dużo warte i tak czy siak będą tu wpadać, od listopada wprowadzamy płatny dostęp do niego, płatność smsem Po to się pięć lat męczyłem żeby w końcu zbijać kokosy
Dziękuję, dziękuję, skoro już wiem że dla niektórych forum jest dużo warte i tak czy siak będą tu wpadać, od listopada wprowadzamy płatny dostęp do niego, płatność smsem Po to się pięć lat męczyłem żeby w końcu zbijać kokosy
To na razie, Mikez! Bywaj.
_________________ "You guys are heart, you guys are soul, you guys are Papa Roach's spirit." - J. Shaddix, 27.09.2009, Warsaw.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum